DOLAR

32,5681

0.13%
EURO

34,9253

0.7%
ALTIN(gr)

2.436,28

0,16%
BİST 100

%
Ramo’da Kılıçlar Çekildi! Herkesin Kozlarını Paylaştığı Dizi İzlenme Rekoru Kırdı!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Ramo’da Kılıçlar Çekildi! Herkesin Kozlarını Paylaştığı Dizi İzlenme Rekoru Kırdı!

Ramo’da Kılıçlar Çekildi! Herkesin Kozlarını Paylaştığı Dizi İzlenme Rekoru Kırdı!

Show TV'nin ilgiyle izlenen dizisi, BKM yapımı olan Ramo'nun geçen akşam ekranlara gelen 20. bölümüne Ramo ve Cihangir'in savaşı damga vurdu. Ramo’da tansiyonlar gerildi! Geçen akşam ekranlara gelen son bölümü ile izleyenleri üzdü. Diziye dair her şey haberimizde..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:02
Ramo’da Kılıçlar Çekildi! Herkesin Kozlarını Paylaştığı Dizi İzlenme Rekoru Kırdı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dizinin yayınlanan son bölümünde Ramo’nun yaptığı büyük plan sonucu, polisler tarafından götürülen Cihangir, Ramo ve ailesinin yok olması için emir verdi. Ramo’nun ise yaklaşan büyük sonu önlemek ve ailesini güvende amacıyla artık tek çaresi Cihangir’i indirmekti. Heyecanın bir an bile azalmadığı bölümün finalinde ise bütün seyircileri şoka uğratan gelişmeler yaşandı. Hesap vakti gelindiğinde Ramo, Cihangir’i indirmek amacıyla gittiği yerde kaçırıldı. Tam o sıralarda Cihangir’in emriyle Doğu’da Ramo’nun tüm ailesine saldırı düzenlemek amacıyla operasyonu başlattı. Doğu’nun operasyonu anında saklandıkları eve gelen Hasan, ailesini kurtarmak için hiçbir şey yapamadı. Saldırı olduktan sonra gözlerini hastanede açan Hasan’ın yanına Cihangir’in gitmesi ise izleyenleri büyük şaşkınlığa uğrattı. Heyecanın dorukta olduğu gelişmelerin yaşandığı bölüm, sosyal medyanın da tam orta gündemine oturdu. #HesapGünü hastagi Twitter Türkiye’de 7 saat 45 dakika TT listesinde kaldı.

Ramo’nun Yeni Bölümünde Neler Olacak?

Show TV’nin ilgiyle izlenen dizisi, BKM yapımı olan Ramo’nun 21. bölüm tanıtımı yayınlandı. İki adam ile birlikte zorla götürülen Ramo’nun gizemli düşmanının kim olduğu da oldukça merak uyandırıyor. Dizide Ramo’nun ailesine silah ile saldırma sahnesinden dolayı diziden ayrılmalar olacağı da konuşulan dedikodular arasında. Herşey gelecek hafta yayınlanacak olan bölüm ile belli olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP