DOLAR

32,3815

0.19%
EURO

35,0520

-0.14%
ALTIN(gr)

2.324,13

0,21%
BİST 100

%
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ekonomi ve Yatırım Hedefi Açıklaması
  • Finans 365
  • Finans
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ekonomi ve Yatırım Hedefi Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ekonomi ve Yatırım Hedefi Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı bir etkinlik kapsamında ekonomi gündemine dair açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin ekonomi hedeflerine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarını haberimizde aktarıyoruz.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:02
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ekonomi ve Yatırım Hedefi Açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MÜSİAD Expo Kapanış töreni etkinliklerine katıldı. Burada ekonomi gündemine dair açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan gerçekleştirilen projeler ile yatırım konularını ele aldı.

Geçmişten günümüze ekonomide yaşanan sürece dair bilgilendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ayrıca yatırım ve ekonomi hedefleri hakkında bilgi verdi.

EN BÜYÜK 10 EKONOMİ ARASINDA OLACAĞIZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapmış olduğu konuşmasında, Türkiye’nin darbe girişiminden sonra kattetiği mesafeleri hatırlattı. Bu konuda yapılan projeler ile büyüme rakamlarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan yüzde o dönemde yakalanan yüzde 5.8’lik büyüme rakamlarını işaret etti.

Türkiye’nin halen devam eden yatırımlarına ve ekonomi hedefleri hakkında önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı şu ifadeleri kullandı.

“Türkiye’nin kat ettiği mesafe önemlidir ama hedeflerimiz daha önemlidir. Yurt dışından gelen saldırılarla gecikmeler yaşasak da kararlıyız. Ülkemizi 2023’te dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri haline getirmek istiyoruz. Kendimiz ile birlikte tüm dostlarımızı da ileri taşımak istiyoruz. Paylaşmayı bile bir ülke olarak gönül kapımızı da açık tutuyoruz. Türkiye, 4 milyon mazluma ev sahipliği yapıyor. Ensar olmak kolay değil, bu muhacirlere her türlü hizmeti veriyoruz.”

YATIRIM HEDEFLERİ

Katıldığı etkinlik kapsamında yapmış olduğu konuşmasında yatırım hedefleri hakkında da açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları şu yönde.

“Yatırım ofisimiz başta olmak üzere tüm kurumlarımız girişimcilerimizin emrine amadedir. Ülkemize yatırım için gelen herkesin tüm imkanlarımızla yanındayız. Dünya kazan, biz kepçe dolaşacağız. Hedeflerimizi anlatacağız, dinleyeceğiz. Böylece adım adım ilerleyeceğiz.”

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP