DOLAR

32,3828

0.11%
EURO

35,0674

-0.2%
ALTIN(gr)

2.317,40

1,77%
BİST 100

%
2 Farklı Kampanya Tek Bankada Birleşti Vatandaşları Ağzı Kulaklarında
  • Finans 365
  • Finans
  • 2 Farklı Kampanya Tek Bankada Birleşti Vatandaşları Ağzı Kulaklarında

2 Farklı Kampanya Tek Bankada Birleşti Vatandaşları Ağzı Kulaklarında

Yapı Kredi Bankası herkesin yararlanması içim yeni bir kredi kampanyası başlattı. Başlatılan bu kampanya belli şartlar içeriyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:22
2 Farklı Kampanya Tek Bankada Birleşti Vatandaşları Ağzı Kulaklarında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edinilen bilgiye göre vatandaşların acil nakit ihtiyacını çözen tek merkez bankalar gibi duruyor. Kolaylıkla kredi alınabilen ve kişiye özel ödem planı oluşturan bankaları büyüsünden kimse kurtulamıyor. Bundan dolayı bankalar da devamlı kredi kampanyaları çıkartarak vatandaşların bu ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışıyor. Son dönemde pandemiyle beraber esnaf da büyük bir zarar yaşadı. Yaşan bu zararın telafisini Yapı Kredi Bankası onarmak istiyor. Buna göre esnaflara yönelik bir kredi çıkaracak olan banka ayrıca 18 yaşından büyük çocuklarında yararlanacağı bir kredi kampanyası oluşturdu. Hem esnaf kredi alabilecek hem de 18 yaşından büyük her vatandaş kredi almış olacak. Milyonların yaralanacağı bu kampanyalarda farklı sürprizler de söz konusu.

Online İşlemler Daha Revaç

Esnaflar için verilecek kredi kampanyasında limit 110 TL olarak açıklanırken 18 yaşından a büyük vatandaşlar için bu tutar 30 bin TL’yi aşmıyor. Durum böğle olunca vade seçenekleri ve faiz oranları da farklılık gösteriyor. Esnaflar için verilecek kredinin faiz oranı %1.01 olarak açıklanırken vatandaşların alacağı kredi kampanyasında %0.92 oranında faiz uygulanacak. Esnaflar kreşlerini 60 ay vade imkanıyla ödeyebilecekken vatandaşların alacayı kredi için verilecek vade sınırı 36 ay olarak açıklandı. Başvurular ise bankanın şubelerinden ya da online şekilde yapılabilecek hatta banka online başvuruyu daha çok önemsiyor. Sosyal mesafenin daha sağlıklı yürütülmesi açısından bu yolun daha doğru olduğunu düşünen banka vatandaşları online işlemlere yönlendiriyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP