Kamu Bankaları İhtiyaç Kredisi İçin Kampanya Başlattı Olmaz Denilen Oldu
  • Finans 365
  • Kredi
  • Kamu Bankaları İhtiyaç Kredisi İçin Kampanya Başlattı Olmaz Denilen Oldu

Kamu Bankaları İhtiyaç Kredisi İçin Kampanya Başlattı Olmaz Denilen Oldu

Devlet bankalarla istişare etmeye devam ederken yapılan açıklamalar herkesi sevindirdi. İhtiyaç kredileri vatandaşların şu an en ilgi gösterdiği kredi türlerinden. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:03
Kamu Bankaları İhtiyaç Kredisi İçin Kampanya Başlattı Olmaz Denilen Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konut ve ihtiyaç kredileri bu sıralamanın devamı da geliyor. Milyonlarca vatandaş bütçesine en uygun kredi kampanyasını aramaya devam ederken bankalardan süper bir fırsat geldi. Buna göre %0.45 oranında bir faizle ihtiyaç kredi alabileceksiniz. Bu kredinin en iyi özelliği düşük faiz oranlarına ek olarak 3 ay geri ödemenin olmaması olarak açıklandı. Vatandaşlar bütçelerini sarsmadan kredi alabilecek ve ödem planı kendisi oluşturtabilecek. Ziraat Bankası Halk Bankası ve İş Bankasıyla beraber yapılacak olan kampanyada belli başlı özellikler de bulunuyor. Vatandaşlardan isten tek şey kişilerin hangi bankada hesabı var ise o bankadan işlem talebinde bulunulması. Daha önceden bu bankaların hiç biriyle çalışmamış olan kişiler istedikleri bankadan kredi alabilecek.

Kefile Gerek Yok

Başvurular değişik şekilde yapılabilecek. Buna göre isteyen kişiler bankalara giderek yüz yüze başvuru oluşturabilecek. Banka danışanlarından dosya masrafı olmaksızın danışmanlık alabilecek. Danışmanlık esnasında ödeme planı oluşturabilir veya bütçesine göre farklı kredi kampanyalarına yönlenebilirsiniz. İsteyen vatandaşlar ise 7 gün 24 saat hizmet alabilecekler, online bankacılık işlemleri ile kredi alabilecek. Tüm bilgiler bankaların sistemlerinde yer aldığında ekstra bir evrağa herek duyulmadan sizlere kredi çıkartılabilecek. Onay SMS’i gönderdiğiniz anda başvuru onaylanacak ve krediniz birkaç gün içinde hesabınıza yatacak. Bir diğer başvuru seçeneği ise ALO Kredi Destek Hattı olacak. Haftanın 5 günü mesai saatlerine kadar hizmet verecek olan hat her vatandaşın sorusuna cevap verecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP