DOLAR

32,3679

0.1%
EURO

34,9761

-0.32%
ALTIN(gr)

2.324,40

0,23%
BİST 100

%
İstanbul Yeni Havalimanı THY’nin İnternet Sitesi Uçuş Noktaları Arasına Eklendi
  • Finans 365
  • Finans
  • İstanbul Yeni Havalimanı THY’nin İnternet Sitesi Uçuş Noktaları Arasına Eklendi

İstanbul Yeni Havalimanı THY’nin İnternet Sitesi Uçuş Noktaları Arasına Eklendi

İstanbul yeni havalimanı Türk Hava Yollarının ( THY ) internet sitesinde uçuş noktaları arasına eklendi, online bilet satışına da başlandığı belirtildi. Konu ile ilgili detaylar haberimizde...

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:03
İstanbul Yeni Havalimanı THY’nin İnternet Sitesi Uçuş Noktaları Arasına Eklendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 29 Ekim’de ilk fazı hizmete alınacak İstanbul Yeni Havalimanı, THY’nin internet sitesinde de uçuş noktalarından birisi olarak yerini aldığı belirtildi.

THY, İstanbul Yeni Havalimanı’ndan yapılacak uçuşlar için online bilet satışına başlandığı belirtildi. Vatandaşlar, dilerse İstanbul’daki 3 havalimanı için de uçuş arattığı gibi, sadece yeni havalimanından yapılacaklar için de sorgulama yaptırabilicekler.

İLK SEFERLER 1 KASIM’DA YAPILACAK

Bunun yanı sra yeni havalimanı, sistemde “ISL” koduyla yer alırken, ilk ticari uçuş için de 1 Kasım’daki seferler seçilebilecek. Buna göre, yeni havalimanından ilk seferin 1 Kasım Perşembe saat 11.10’da Ankara’ya yapılacağı belirtildi.

Ayrıca THY, ilk etabı hizmete açıldığında günlük 5 kalkış ve 5 inişin olacağı havalimanından, iç hatlarda Ankara, İzmir ve Antalya’nın karşılıklı birer uçuş gerçekleştireceği belirtildi.

Konu ile ilişkin olarak THY Genel Müdürü Bilal Ekşi de İstanbul Yeni Havalimanı’ndan ilk 7 günde 6 bin 957 kişinin promosyon fiyatlarıyla uçmayı tercih ettiğini belirterek, “İstanbul Yeni Havalimanı’ndan Ankara, Antalya, İzmir ve Ercan’a (KKTC) promosyon fiyatlarıyla uçun.” ifadesini vurgulamıştı.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, THY’nin İstanbul Yeni Havalimanı’ndan ilk uçuşunun yurt içinde Ankara, yurt dışında ise Azerbaycan ve KKTC’ye yapılacağını belirtmişti.

Önemli gelişmelerden ve son dakika haberlerinden anlık bildirim almak için uygulmamızı indirin:

Android Mobil Uygulamamızı indirmek için TIKLAYIN.

İOS Mobil Uygulamamızı indirmek için TIKLAYIN.

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP