DOLAR

32,5311

0.21%
EURO

34,8726

0.31%
ALTIN(gr)

2.473,21

0,46%
BİST 100

%
Kamu Bankaları Ortak İş Yapmaya Devam Ediyor Son Ödeme Dudak Uçuklatacak

Kamu Bankaları Ortak İş Yapmaya Devam Ediyor Son Ödeme Dudak Uçuklatacak

6 ay ödemsiz kredi destekleri için atak yapan kamu bankaları üst limiti 10000 TL olarak belirleyerek vatandaşlar ile paylaştı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:04
Kamu Bankaları Ortak İş Yapmaya Devam Ediyor Son Ödeme Dudak Uçuklatacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çok sayıda kişinin ekonomik sıkıntıda olduğu bilinen bir gerçek. Vatandaşların birçoğu kredi almak için banka banka dolaşıyor. Yağılan en son yenilik ile 6 ay geri ödeme olmadan kredi çekilebilecek. Kamu bankalarının desteklediği bu proje ile binlerce vatandaş nakit desteği almış olacak. Düşük faiz oranları ve esnek ödeme senekleriyle ortaya çıkan bankalar bu sayede vatandaşı yalnız bırakmamış da olacak. 10 bin TL’ye kadar kredi çekilmesi mümkün. Kredi almak için belli şartlar da ortaya kondu. Buna göre kişinin geliri 5 bin TL’nin altında ise 6 ay geri ödemesiz kredi için başvuruda bulunabilir.

6 Ay Geri Ödeme Olmadan Paranızı Harcayın

Ziraat Bankası, Vakıf Bankası, Halk Bankası tarafından verilecek kredi için başvurular duyurulacak. Duyurunun ardından dileyen vatandaşlar şubelere gelerek hem sorularını sorabilir hem işlem başlatabilir. Dileyen vatandaşlar ise online olacak şekilde başvurularını gerçekleştirebilir. 36 aya kadar vade imkanı sağlayan banka taksitlendirme seçeneklerini yine vatandaşa danışarak yapmış olacak. Vatandaş kendisine uygun olan kredi tutarı ve ödeme seçeneğiyle işlemlere başlamış olacak. Başvurusu onaylanan vatandaşlara SMS ile ya da internet bankacılığı kullanılacaksa ,internetten onay maili gelecek. Şubeye giderek parayı elden teslim alacağını gibi paranın hesaba yatırılmasını da talep edebilirisiniz. Başvurular esnasında sizden istenecek belgeler de paylaşıldı. Nüfus cüzdanı fotokopisi ve geliri belgeleyen evraklara ek olarak evinizin faturalarını dosyaya eklemeniz gerekir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP