Kredi Kartı Borç Yapılandırmasında Taksitler Kaç TL’den Başlıyor?
  • Finans 365
  • Kredi
  • Kredi Kartı Borç Yapılandırmasında Taksitler Kaç TL’den Başlıyor?

Kredi Kartı Borç Yapılandırmasında Taksitler Kaç TL’den Başlıyor?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan kredi kartı borç ödeme kolaylığı kapsamında sağlanan krediler en az kaç TL taksitle ödenebilecek? Detaylar haberimizde.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:05
Kredi Kartı Borç Yapılandırmasında Taksitler Kaç TL’den Başlıyor?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan kredi kartı borcu ödemesi için kredi imkanı vatandaşların büyük ilgisini çekti. Dinans365.com olarak milyonlarca vatandaşın yakından takip ettiği konuya dair detayları sizlere aktarmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda kredi kartı borcu için kredi çekmeyi düşüşnen vatandaşlar en az kaç TL ödeyecekler? İşte detaylar,

KREDİ BORÇLARI TAKSİTLERİ NASIL ÖDENECEK?

Ziraat Bankası tarafından sağlanacağını açıkladığı kredi imkanından, henüz yasal takibe alınmamış ancak gecikmeye giren ve toplam borç yerine asgari ödeme yapan kredi kartı borçlularını kapsayacağı belirtiliyor. Sağlanacak kredi oranları ise vadeye göre değişiyor. Buna göre 24 aya kadar aylık yüzde 1.10, 60 aya kadar aylık yüzde 1.20 faizle bireysel ihtiyaç kredisi sağlanacak.

Ziraat Bankası Tarafından Sağlanan Kredi İçin Ödeme Seçenekleri

5 BİN TL İÇİN: 5 bin TL kredi kartı borcu olan 24 ay vadeyle Birleştiren İhtiyaç Kredisi kullandığında ödemeyi aylık 299 TL taksitle yapacak. toplam geri ödeme tutarı 7 bin 177 TL olacak. 60 ay vadeyle kredi kullanıldığında ise aylık taksit 125 TL olacak, geri ödenecek tutar da 7 bin 501 TL’ye yükselecek.

10 BİN TL İÇİN: 10 bin TL’lik kredi kartı borcu için 24 ay vadeyle Birleştiren İhtiyaç Kredisi kullanıldığında aylık ödeme 488.87 TL, toplam geri ödenecek tutar 11 bin 732 TL olacak. 60 ay vadeyle 10 bin TL kredi kullanıldığında aylık ödeme 250 TL , toplam geri ödenecek tutar ise 15 bin TL olacak.

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP