Dolar Kuru Bugün Ne Kadar? 29 Sabahı Güncel Dolar Fiyatları
  • Finans 365
  • Döviz
  • Dolar Kuru Bugün Ne Kadar? 29 Sabahı Güncel Dolar Fiyatları

Dolar Kuru Bugün Ne Kadar? 29 Sabahı Güncel Dolar Fiyatları

Küresel piyasalar pozitif bir ilerleme izlerken, yurtiçinde piyasalarda tarihi yükselişler yaşanıyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:05
Dolar Kuru Bugün Ne Kadar? 29 Sabahı Güncel Dolar Fiyatları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hazine ve maliye bakanı Berat Albayrak’ın bugün saat 11’de açıklayacağı yeni ekonomi programı ve 2012 senesi için merkezi yönetim bütçesi yurtiçi piyasaların merkezinde bulunuyor. Eylül 2020 dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalar arasında ki piyasalarda döviz kurlarında son durum…

Dün 7,83 lira seviyelerini gören dolar bu sabah sıralarında 7,80 seviyelerinin üzerinde başladı. Dolar kuru şu dakikalarda ise 7,81’den el değiştiriyor. Euro ise aynı dakikalarda 9,12’de yer alıyor.

Yurtiçi Piyasalar YEP’i Bekliyor

Küresel piyasalar pozitif adımlar atarken yurtiçinde bugün açıklanacak olan yeni ekonomi programı takip edilecek. YEP ile 2021-2023 dönemi için enflasyon, istihdam, büyüme, cari denge gibi temel göstergelere ilişkin hedefler kesinleşmiş olacak. Genel ekonomik şartların gerekli doğrultusunda hazırlıkları sürdürülen programlarda temel ekonomik büyüklükler yanında makro politikalar ve ilkeler de yerlerini almış olacak.

Analistler piyasalar için geçerliliği yükselmesi bakımından oldukça mühim olduğunu belirterek sektörel temelli hedeflerin belirlenmesi sebebi ile pay piyasalarının gündeminde bulunduğunu kaydetti.

Ekim Ayında Veri Gündemi Yoğun

Ekim ayında veri takvimi yeniden yoğun olacak. Ekim ayının başında eylül ayı ihracat rakamları ve enflasyon bilgileri belli olacak. Merkez bankası para politikası kurulu 22Ekimde toplanacak ve faiz kararı belli olacak. Merkez Bankası başkanı Murat Uysal’da yılın enflasyon raporunu 28 Ekimde paylaşacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP