DOLAR

32,3462

0.29%
EURO

35,1386

-0.02%
ALTIN(gr)

2.307,08

1,31%
BİST 100

%
Büyük Diziye Yeni İsimler Mi Geliyor? Yasak Elma’da Yeni Bir Sezon Başlıyor!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Büyük Diziye Yeni İsimler Mi Geliyor? Yasak Elma’da Yeni Bir Sezon Başlıyor!

Büyük Diziye Yeni İsimler Mi Geliyor? Yasak Elma’da Yeni Bir Sezon Başlıyor!

Yasak Elma’ da ardı ardına şok gelişmeler. Diziye veda edenlerin de yeni girecek olanların da sayısı artıyor. Bambaşka bir yöne evrilen yapım acaba başarısını devam ettirecek mi, yoksa reyting sınavından kalacak mı? İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:05
Büyük Diziye Yeni İsimler Mi Geliyor? Yasak Elma’da Yeni Bir Sezon Başlıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ekranların entrikasıyla meşhur dizisi Yasak Elma bu zamana set dışında yaşanan olaylarıyla da dikkatleri üzerine çekmişti. Dizi ilk başta ağır drama ve entrikasına bir de komediyi katarak farklı bir ivme yakalamıştı ki bu da izleyicilerin hoşuna gitmişti. Bu yüzden her hafta 1.lik koltuğunu kimseye kaptırmıyordu. Bu büyük başarısına rağmen dizide ayrılıklar baş gösterdi. Öncelikle Halit Argun karakterini canlandıran başrol oyuncusu Talat Bulut’un 85.bölümde diziye veda edeceği kesinleşmişti. Bu vedanın sebebinin net olarak açıklanmayışı ise hayranlarının kafasında soru işaretleri kalmasına sebep olmuştu. Diziden ayrılan diğer karakterler arasında ise; Yiğit, Lila, Kaya ve Kerim yer alıyor. Bu kişilerin de diziden ayrılmasıyla epey bir boşluk açılan kadroya yeni isimler giriş yapıyor. İşte diziye yeni girecek olan oyuncular.

Yasak Elma’nın Oyuncu Kadrosu Değişiyor

Yasak Elma’ya hem genç hem usta isimlerin transfer haberi dizi hayranlarını da heyecanlandırdı. Diziye yeni bir heyecan katacağını düşünen izleyiciler bu durumun dizinin enerjisine de olumlu yansıyacağı fikrinde. Kadroya dahil olacak ilk oyuncunun Savaşçı’nın dizisinden herkesin tanıdığı Berk Oktay olduğu doğrulandı. Sosyal hesaplarda Genç oyuncunun Çağatay karakteriyle diziye dahil olacağı doğrulandı. Bunun yanı sıra 2 büyük isim de dizinin sürprizleri arasında. Gülenay Kalkan Ünlüoğlu ve Erdal Özyağcılar da diziye yeni katılacak isimlerden oldu. Bu değişimin diziyi nasıl etkileyeceğini hep birlikte göreceğiz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP