DOLAR

32,3624

0.13%
EURO

35,0311

-0.15%
ALTIN(gr)

2.324,01

0,21%
BİST 100

%
Aylık 40 TL Taksitle Kredi Alma İmkanı Garantide Başvuru Ekranı Açıldı Mı?
  • Finans 365
  • Finans
  • Aylık 40 TL Taksitle Kredi Alma İmkanı Garantide Başvuru Ekranı Açıldı Mı?

Aylık 40 TL Taksitle Kredi Alma İmkanı Garantide Başvuru Ekranı Açıldı Mı?

Bankaların düşük faiz oranları ve esnek ödeme seçeneklerine son dönemde baya aşina olduk. Ancak taksit tutarı konusunda da çalışmalar var. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:06
Aylık 40 TL Taksitle Kredi Alma İmkanı Garantide Başvuru Ekranı Açıldı Mı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

36 ay vade imkanı ve düşük faiz oranları noktasında vatandaşın yanında olan Garanti Bankası yeni kredi kampanyası ile herkesi çok şaşırttı. Ayda sadece 40 TL ödeyerek ihtiyaç kredisi alınabilecek. Dijital ihtiyaç kredisi olarak isimlendirilen kredide başvurular sadece dijital platformlardan kabul edilecek. Birçok banka pandemiyi fırsat bilerek vatandaşı online sisteme adapte etmeye çalışıyor. Bu sayede sosyal mesafe korunurken işlemlerde hızlanmış oluyor. Garanti Bankası dijital ihtiyaç kredisi başvurularını anında sonuçlandırarak maddi olarak yıpranmış vatandaşları rahatlatmaya çalışıyor. Faiz oranlarını da açıklayan banka %1.84 oranında faizle kredi işlemlerini gerçekleştireceğini açıkladı.

Dosya masrafları da tıpkı aylık taksitler gibi gayet cüzi bir miktar olarak belirlendi. Sadece 5 TL dosya masrafıyla krediye dair tüm işlemleri sorunsuz şekilde gerçekleştirmiş olabilirsiniz. Toplamda bankaya 1465 TL ödeme yapılacak. Yüzde yüz kredilendirme pandemiyle beraber çok kullanılan bir özellik olmamakla beraber Garanti Bankası başvurusu onaylanan herkese yüzde yüz kredilendirme uygulayacak. Kefil ve teminat aranmayacağını da ifade eden banka ekonomik olarak bunalan her vatandaşı banka şubelerine davet ediyor. Dijital ortamlarda başvuru yapamayan vatandalar için ALO Kredi Destek Hattı mesai saatleri içinde destek vermeye deva edecek. Kredilere ilişkin ödeme planlarını sorabilir, ödeme planı oluşturup kredi işlemlerini başlatabilirsiniz. Kredi işlemleri onaylanan vatandaşların paraları ise hesaplarına yatırılacak. Dileyen vatandaş elden de alabilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP