DOLAR

32,3782

0.16%
EURO

34,9963

-0.29%
ALTIN(gr)

2.324,08

0,21%
BİST 100

%
Borsa Piyasası 4 Yıl Daha Sürebilir, Borsalarda Sert Bir Yükseliş Bekleniyor
  • Finans 365
  • Borsa
  • Borsa Piyasası 4 Yıl Daha Sürebilir, Borsalarda Sert Bir Yükseliş Bekleniyor

Borsa Piyasası 4 Yıl Daha Sürebilir, Borsalarda Sert Bir Yükseliş Bekleniyor

Küresel borsalar tarihinin en az sevilen boğa piyasası halen devam ediyor ve 4 yıl daha süreceği tahmin ediliyor.  Wall Street’in en büyük boğa piyasa uzmanları borsada sert yükselişler bekliyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:06
Borsa Piyasası 4 Yıl Daha Sürebilir, Borsalarda Sert Bir Yükseliş Bekleniyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yatırım danışmanlığı şirketi CapitalWealthPlanning’in piyasa analizinden sorumlu isim JeffSaut S&P 500’un yıl sonu öncesinde 4.000 puana ulaşarak cuma günü kapanıştan %10, 23 Mart dibindense %83 oranında yükseleceğini öngörüyor.CNBC’ye yaptığı röportajda, “Bilançolar çoğu insanın tahmin ettiğinden daha iyi gelmeye devam edecek” şeklinde bir açıklamada bulundu.

Sözlerine şunlarla devam etti, “Birçok bireysel yatırımcı ölümüne korkuyor ve köşelerinde fazlasıyla parayla bekliyor. Şükran Günü ile yeni yıl arasındaki en güçlü mevsimsel dönemde bu yatırımcılar yatırım yapmak zorunda kalacaklar.”

Borsa Uzmanı Jeff Saut Başka Hangi Konulara Değindi?

“Bu yıl %37, %38 oranında geri çekilme yaşadığımızda bazı ayı piyasası uzmanlarının çıkıp ‘ayı piyasasında’ olduğumuzu söylemesi ve görünüşe göre sürekli bir ayı piyasasının anlamını bilmemeleri bana oldukça ilginç geldi. 2009’un mart ayından bu yana borsanın birincil trendi yükseliş yönünde.

Borsanın en büyük riski Kuzey Kore’yle nükleer konusunda olduğu gibi bir jeopolitik olay olabilir. Listemde ikinci sırada Washington’ın yapacağı bir politika hatası olurdu. Fakat ikisinin de yakın zamanda gerçekleşeceğini görmüyorum.

Bu noktada işlem hareketliliği yanlış. Bana kalırsa boğa piyasasında sürekli ticaret yapmak için en önemli şey hisse pozisyonunuzu değiştirmemektir. En azından dört yıl daha bu şekilde devam edeceğiz ve kimse buna inanmıyor.” sözlerini dile getirdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP