DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Yeni Sezonda Tek SMS İle Kredi Almak Hayal Olmayacak

Yeni Sezonda Tek SMS İle Kredi Almak Hayal Olmayacak

QNB Bank yeni dönem kredi kampanyaları için kendini güncelledi. Buna göre ilk etapta müşteri memnuniyeti öncüllendi. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:07
Yeni Sezonda Tek SMS İle Kredi Almak Hayal Olmayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandemi dolayısıyla vatandaşlara cazip kredi kampanyaları hazırlayan QNB Bankası yeni dönemdede aynı cazip kredi kampanyalarını sürdürmeye devam edeceğe benziyor. Yapılan açıklama göre yeni dönemde de birçok değişiklik müşterileri bekliyor. Eskisi gibi şubelere gitmeyi kuyrukta sıra bekleme derdi olmayacak. Ayrıca binlerce sayfa evrakla da uğraşılmayacak. Bu sayede vatandaşlar korona döneminin gayet sakin şekilde atlatabilecek. Ayrıca acil nakit ihtiyacı dakarşılanmış olacak. Acil nakit ihtiyacının karşılanması şu dönemde en önemli öncelik. Bundan dolayı banka vatandaşlara sunduğu yenilikleri uygun kredi kampanyalarıyla beraber sunmaya çalışıyor. Kredi limitleri 5 bin TL’den başlıyor. Temel ihtiyaç kredisi olarak isimlendirilen kredi kampanyasında 36 aya varan vadeler de söz konusu olacak. Ayda 40 TL’ye varan taksit seçenekleriyle vatandaşlar bütçelerine zarar vermeden kredi alabilecek.

7 Gün 24 Saat Kredi

Kredi başvuruları yeni dönemde 3 farklı şekilde yapılacak. Buna göre en reklamlı olanı ve en çok önem verileni SMS yöntemi oldu. SMS ile saniyeleriçindekredi alıp almayacağınız kontrol ediliyor. Şubelere giderek sosyal mesafe kuralını çiğnemiş olmuyorsunuz bu şekilde. Buna ek olarak 24 saat kredi başvuru oluşturmanız mümkün oluyor. Diğer türlü sadece hafta içi ve mesai saatleri arasındakredi almanız mümkün olacak. Bir diğer seçenek ise ALO Kredi Destek Hattı ile online şekilde kredi başvuru oluşturma. Bu iki seçenekten sadece ALO Kredi destek Hattı mesai saatlerindeişlem alacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP