DOLAR

32,5319

-0.06%
EURO

34,7966

-0.22%
ALTIN(gr)

2.423,98

-0,24%
BİST 100

%
KPSS’siz Personel Alınacak! TÜBİTAK KPSS Şartı Olmaksızın Personel Alacak
  • Finans 365
  • Gündem
  • KPSS’siz Personel Alınacak! TÜBİTAK KPSS Şartı Olmaksızın Personel Alacak

KPSS’siz Personel Alınacak! TÜBİTAK KPSS Şartı Olmaksızın Personel Alacak

TÜBİTAK bünyesinde eksiklik yaşanan kadrolara KPSS şartı olmadan personel alımı yapacak, kimler başvurabilir? Hangi kadrolara alım yapılacak? Başvuru şartları nelerdir? Konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:07
KPSS’siz Personel Alınacak! TÜBİTAK KPSS Şartı Olmaksızın Personel Alacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İş arayan vatandaşa müjdeli haber TÜBİTAK’tan geldi! TÜBİTAK bünyesinde eksiklik yaşadığı kadrolara KPSS şartı olmadan personel alımı yapacak, TÜBİTAK resmi sitesinde yayınladığı ilana göre farklı kadrolara personel alımı yapacak. Alım yapılacak kadrolar vatandaş tarafından merak ediliyor, işte alım yapılacak kadrolar…

Personel Alınacak Kadrolar

TÜBİTAK iş alımı için iki farklı ilan yayımladı, yayımlanan ilanlara göre TÜBİTAK BİLGEM Test ve Değerlendirme Başkan Yardımcılığı Gebze/KOCAELİ’ye 11 Ar-Ge ve Ar-Ge teknisyeni alımı yapılacak. Diğer ilana göre TÜBİTAK Savunma Sanayi Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü’ne(SAGE) Ankara’ da 36 Kısmi Süreli Aday Araştırmacı alımı yapılacak.

Başvuru Şartları

  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Görevini yapmasına engel olacak herhangi bir sağlık sorununa sahip olmamak,
  • Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç almak,
  • Görevini devamlı yapmasına engel olacak bir hastalığına ya da bulaşıcı hastalığa sahip olmamak,
  • Herhangi bir suç yükümlülüğü olmamak,
  • Belirlenen İngilizce dilinden puan almış olmak ve belirlenen alanlarda iki yıllık eğitim veren fakültelerin lisans ya da ön lisans veren fakültelerden mezun olma şartları aramakta.

Başvurular Başladı Mı?

TÜBİTAK personel alımı için ilan tarihlerine göre başvurular başladı, adaylara başvuru için uzun bir süre verilmemiştir. Test ve Değerlendirme Başkan Yardımcılığı ilanı son başvuru tarihi 05 Ekim 2020, Savunma Sanayi Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü için başvuruların son tarihi 21 Eylül 2020. İlanlar için TÜBİTAK’ın resmi sitesine bakmalısınız.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP