DOLAR

32,5940

0.36%
EURO

34,8580

0.34%
ALTIN(gr)

2.507,93

0,95%
BİST 100

%
Otobüs Firmaları Bilet Fiyatlarında Yüzde 10 Benzin İndirimi Yaptı
  • Finans 365
  • Finans
  • Otobüs Firmaları Bilet Fiyatlarında Yüzde 10 Benzin İndirimi Yaptı

Otobüs Firmaları Bilet Fiyatlarında Yüzde 10 Benzin İndirimi Yaptı

Akaryakıt ürünlerinde meydana gelen fiyat düşmesi etkilerini göstermeye başladı. 300'den fazla otobüs firması bilet fiyatlarında yüzde 10 ile yüzde 15 arasında değişen indirimler yaptıklarını duyurdu.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:07
Otobüs Firmaları Bilet Fiyatlarında Yüzde 10 Benzin İndirimi Yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uluslararası piyasada petrol varil fiyatlarının 60 doların altına düşmesiyle benzin ve motorinde ciddi indirimler yaşanmıştı.

Kasım ayında yaşanan akaryakıt fiyatı indirimleri ise ekonomiye canlılık kazandırdı. Bu fiyat indiriminden en çok faydalanan sektörlerden birisi olan otobüs işletmeciliği benzin fiyatlarının düşmesinin ardından fiyatlarda indirim yaptığını açıkladılar.

OTOBÜS FİRMALARI BİLET FİYATLARINDA İNDİRİM YAPTI

Otobüsçüler Federasyonu Başkanı Mustafa Yıldırım benzin fiyatlarında yaşanan indirimlerin ardından bir basın açıklamasında bulundu. Benzin fiyatlarında yaşanan fiyat düşmesine değinen Mustafa Yıldırım bu kapsamda alınan indirim kararını açıkladı.

Halen faaliyet gösteren otobüs firmalarının yüzde sekseninin bilet fiyatlarında indirim kararı aldığını açıklayan Otobüsçüler Federasyonu Başkanı Mustafa Yıldırım konuya ilişkin şu bilgileri verdi.

“Hükümetimize akaryakıt indirimleri için teşekkür ediyoruz. Kara yolu ülkesiyiz. Onun için akaryakıt fiyatlarının olması gereken nokta burası. Böyle devam ederse fiyatlarımızı bu seviyenin biraz daha altına indirme şansımız olacak diye düşünüyorum.”

Hatırlanacağı üzere uluslararası piyasada brent petrol fiyatları uzun bir zamandan sonra 60 dolar seviyesinin altına gerilemişti. Bu gerileme benzin ve motorin başta olmak üzere çok sayıda indirime neden olmuştu.

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP