DOLAR

32,5708

0.25%
EURO

34,8120

0.1%
ALTIN(gr)

2.490,17

0,25%
BİST 100

%
Global P2P Kripto Piyasaları Aralık Ayı Boyunca Rekor Seviyesini Tecrübe Ediyor

Global P2P Kripto Piyasaları Aralık Ayı Boyunca Rekor Seviyesini Tecrübe Ediyor

Geçtiğimiz hafta yapılan önemli fiyat düzeltmesinin bir sonucu olarak küresel peer-to-peer (P2P) bit satış pazarları rekor ticaret hacmi gördü.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:07
Global P2P Kripto Piyasaları Aralık Ayı Boyunca Rekor Seviyesini Tecrübe Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Coindance tarafından sağlanan verilere göre, sayısız ulusal pazar Aralık ayında tarihsel olarak eşi görülmemiş bir ticaret hacmi gördü – bu, birçok yatırımcının, bitcoin’in 20000 USD’lik alana kadar etkileyici iç güdüsünden sonra kar almış olabileceğini düşündürüyor.

Global P2P Ticareti

Coindance’a göre, 23 Aralık haftası, Bitbit’in P2P ticaretinin en büyük haftasını oluşturan ve Localbitcoins aracılığıyla 130 milyon doların üzerinde bitozin değişim eli gördü.

Global P2P Piyasaları Aralık ayı boyunca rekor seviyesini tecrübe ediyor

Batı P2P Piyasaları 23 Aralık Salı boyunca Dalgalanıyor. Çoğu batı ülkelerinin P2P bitcoin pazarları geçen hafta rekor kıran ticaret hacmini gördü. ABD doları cinsinden eşler arası ticaret, hacim için yeni bir rekora imza attı; 12.4 milyon doları aşkın para alışverişi yaptı. Avustralyalı pazarlar Aralık ayı boyunca sürekli aralıksız yükseliş gösterdi; Avustralya’nın P2P pazarları, aralıksız art arda geçen hafta ticaret hacminin en yüksek seviyesini yaşarken, Yeni Zelanda pazarları 2, 9 ve 23 Aralık haftaları boyunca hacim rekoru kırdı.

Bitcoin ile Danimarka, Norveç, İsveç, İsviçre ve Birleşik Krallık’ın ulusal para birimleri arasındaki P2P ticareti, 23 Aralık haftasında yeni rekorlar kırdı.

EUR / BTC Localbitcoins Haftalık İşlem Hacmi

Rus P2P ticareti, 23 Aralık haftasında 1.75 milyar RUB’luk yeni bir hacim rekoru kırdı ve önceki rekorunu 9 Aralık haftasından yaklaşık 30 milyon $ RUB’un üzerine çıkardı. Geçtiğimiz hafta, hacim artışı, dört hafta içinde üçüncü kez yeni bir RUB / BTC hacim kaydından oluşuyordu.

Aralık boyunca Latin Amerika’da P2P Piyasaları Rallisi

Peru, önceki P2P hacmi rekorunu neredeyse% 50 oranında kırdı ve 23 Aralık haftasında 1.5 milyar doların üzerinde PEN değerini değiştirerek el değiştirdi. Aynı hafta, Şili, geçtiğimiz hafta Localbitcoins’teki 200 milyon doların üzerinde CLP değerinde sabit para yatırma işlemi yapan önceki eşler arası hacmini yaklaşık% 50 oranında çökertti. Venezüella P2P ticareti, geçtiğimiz hafta bitcoin ticaretinde 350 milyar doların üzerinde VEF ile üssel büyüme yörüngesinde devam etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP