DOLAR

32,4873

0.22%
EURO

34,5887

0.25%
ALTIN(gr)

2.480,92

-0,08%
BİST 100

%
Fundfantasy Nedir?

Fundfantasy Nedir?

Günümüzde yatırım yapan kişiler olarak artık bir çok deneyim bir çok fırsat hepimizin elinde oldukça fazladır. Yatırımcılar olarak kripto paralarlar işlem yapmak hem zor hem de riskli olduğunu biliyoruz. Fundfantasy bu duruma çözüm sağlamayı amaçlamak için kurulan bir platformdur.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:07
Fundfantasy Nedir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fundfantasy bünyesinde büyük çaplı paralar kazanmak oldukça fazla, büyük çaplı kayıpşar yaşamak ise Fundfantasy’ de söz konusu değildir. Bir çok yatırımcının ortak sorunu yatırımın nereden yapıldığı ve ve yatırım tecrübesini kazanma sorunudur. Fundfantasy tam da bu sorunlara yönelik geliştirildi. Fundfantasy kolay kullanımı, para kaybetme riskinin azalması ve daha fazla kazanç…

Fundfantasy bunların hepsini tek bir yerde toplamak ve kullanıcıya büyük rahatlık sağlamayı amaçlıyor. Fundfantasy finans meraklıları için ilk derece uygun fantezi oyun platformudur. Spor oyunları sektörü günlük fantezi sporların devreye girmesiyle yeniden canlandı. Fundfantasy kullanıcıların kendi pörtföylerini oluştuma imkanları sunuyor.

Fundfantasy Coinomi İle Birleşiyor

Fundfantasy her şeyden önce kulanıcıların ihtiyaçlarını göz önüne alıyor. Bu sebeple fundfantasy ticaret simgelerini ve fonlarını güvenli bir şekilde depolamak amacı ile coınomı ile ortaklık kurdu. Kolay ulaşım sağlaması için tek bir tık ile katkı sağlayacak düğmesini de ekledi. 25 Şubat’ta kullanıma giren uygulama kullanıcılar tarafından çok sayıda beğeni topladı.

Kullacıların Yorumları Uygulamayı Onayladı

Fundfantasy kullanıcıları beyinlerini paza kazandıkları zaman, becerilerinit est etmek amacı ile kendilerini bu platformdan kendilerini uzak tutamıyorlar. Eğer iyi bir oyuncu ve kriptocurrency kullanıcı iseniz buzz’ın ne olduğunu bilmeli ve araştırma yapmanız gerekmektedir. Fundfantasy size bunu sağlıyor. Sizde bu topluluğa katılarak yeteneklerinizi, becerilerini bir üst seviyeye taşıyabilir, güzel kazançlar elde edebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP