DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni Garanti Bankası Aracılığıyla Ödeyenlere Süpriz!
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni Garanti Bankası Aracılığıyla Ödeyenlere Süpriz!

Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni Garanti Bankası Aracılığıyla Ödeyenlere Süpriz!

Motorlu Taşıtlar Vergisi mükellefleri 1 Ocak 2018 ve 10 Şubat 2018 arasında ödemeleri gereken miktarı Garanti Bankası'nın Garanti İnternet Bankacılığı, Garanti Cep, 444 0 333 numaralı Alo Garanti hattından, Bonus Flaş ve Garanti Bankası'nın Paramatikleri aracılığı ile ödemeleri durumunda Garanti Bankası tarafından 3 ücretsiz taksit fırsatından yararlanabilecek!

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:07
Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni Garanti Bankası Aracılığıyla Ödeyenlere Süpriz!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni Garanti Bankası Aracılığıyla Ödeyenler Ücretsiz 3 Taksidin Sahibi Oluyor!Ayrıca Garanti Bankası tarafından gib.gov.tr internet adresi aracılığıyla yapılacak ödemelerde ise, panelde bulunan seçeneklerden Garanti Pay seçildikten sonra kredi kartı bilgileri girilmeden yapılan ödemelere ücretsiz 3 taksit fırsatı sunulurken ödeme seçeneklerinden kredi kartı seçildikten sonra bilgilerinin girilmesi suretiyle yapılan ödemelerde ise 2 taksit fırsatı sunuluyor.

Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni Garanti Bankası ile öde, lastik.com.tr’den indirimi kap!

Garanti Bankası’nın müşterilerine sunduğu imkanlarda sınır yok! Bankanın ilgili ödeme kanallarından yapılan tüm Motorlu Taşıtlar Vergisi 2018 yılı ödemeleri, lastik.com.tr’de yapılacak 750 Türk Lirası ve üstü alışverişlerde geçerli olan 100 lira indirim imkanı sağlıyor!

Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeleri nasıl yapılır?

  • MTV ödeme için Garanti Bankası’nın bir uygulaması olan Garanti Cep’i kullanmak isteyenler uygulamada İşlemler kısmını seçtikten sonra sırasıyla Ödemeler, Vergi Ödemeleri ve Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni seçmeliler.
  • Garanti.com.tr aracılığı ile yapılacak ödemelerde Hızlı Öde Hızlı Al seçeneğini kullandıktan sonra MTV / Trafik Cezası öde kısmı kullanılmalı.
  • Bonus Flaş’tan ödeme yapmak isteyenler Ödemeler bölümünde bulunan Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeme kısmını seçebilirler.
  • Garanti İnternet yolu ile ödeme yapmak isteyen vatandaşlar ise Ödeme, Vergi Ödemeleri, Motorlu Taşıtlar Vergisi yolunu kullanabilirler.

lastik.com.tr’de uygulanacak indirimden faydalanmak için ne yapılmalı?

Motorlu Taşıtlar Vergisi’nin ödemesi yapıldıktan sonra indirim kodları kısa mesaj (SMS) yolu ile ödeme yapan kişilere iletilecektir. Kısa mesaj ile gelen lastik.com.tr’de yapılacak 750 Türk Lirası ve üstü alışverişlerde geçerli olacak indirim kodları, alışverişin “sepet” aşamasında iken kullanılmalıdır.

Kampanyanın diğer ayrıntıları

  • Motorlu Taşıtlar Vergisi sorgulama için “MTVSOR PLAKANUMARASI” yazıp 3340’a kısa mesaj yollayabilirsiniz.
  • lastik.com.tr kampanyasında kargo ücretsiz, montaj ücreti ise 0.01 kuruştur.
  • Şahsa özel kodlar 11 Mart 2018 tarihinde 23:59’a kadar kullanılmalıdır. Bu tarihten itibaren geçerliliğini yitirecektir.
  • İndirim kodunuz para ile bir başkasına satılamaz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP