DOLAR

32,5267

0.22%
EURO

34,7683

0.08%
ALTIN(gr)

2.491,63

1,21%
BİST 100

%
Kendi İşini Kuracak Olan Vatandaşlara Müjdeli Haber ING Bank’tan Geldi

Kendi İşini Kuracak Olan Vatandaşlara Müjdeli Haber ING Bank’tan Geldi

Girişimciler şu sıra bankalardan gelecek olan bir haberi bekliyor. İş yerlerini kapatanlar da aynı kervanına içinde. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:38
Kendi İşini Kuracak Olan Vatandaşlara Müjdeli Haber ING Bank’tan Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Açıklamaya göre bankalar son zamandır girişimciler için destek ödemesi yapmıyor. İş yerlerini kapatan veya kendi işini baştan kurmak isteyen vatandaşın destek ödemesi talebi de haklı karşılanıyor. Devlet yeteri kadar destek ödemesi sunuş olsa da bankalarına da destek olması vatandaşı oldukça rahatlatıyor. Özellikle kadın girişimciler için bu durum daha da önemli. Devlet kadı girişimciler için özel olarak çalışmaya devam ederken aynı hassasiyeti bankalardan da bekliyor. Halihazırda istihdam verilerine bakıldığında kadınların işe girişme oranlarında inanılmaz bir düşüş gözleniyor. Esnaf olan ya da girişimcilik yapan kadınların ise esamesi okunmuyor. Yeniden atak yapmak isteyen devlet özellikle kadın girişimciler için özel kotalar oluşturuyor.

Kadınlara Özel Kota Oluştu

Aynı hareketin bankalardan gelmesi ise sevindirici bir gelişme solarak kendini gösteriyor. ING Bank başta kadın girişimciler olama üzere tüm girişimcilere destek ödemesi verecek. Verilecek olan ödemelerin faizi Oranları, vade seçenekleri gibi konularda da netleşmeler hakim. Durum böyle olunca vatandaşın başvurul yapmaktan başka yapacakları bir iş olmuyor. Kadınlar için verilecek olan ödemenin düşük faizli olası bekleniyor. İş yerlerini kapayan ve açmak için bankadan kredi bekleyen vatandaşlar da aynı krediden yaralanabilecek. 110 bin TL’ye kadar kredi verecek olan banka başvuruları online şekilde alacak. Banka şubelerine gitmeye gerek kalmadan çözülecek olan mesele için vatandaşların gerekli uygulamayı in dermesi gerekiyor. İnternetten başvur yapacak olan vatandaşın sadece bankanın sitesine girmesi yeterli olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP