DOLAR

32,5062

-0.11%
EURO

34,9501

0.32%
ALTIN(gr)

2.429,42

0,27%
BİST 100

%
İş Bankası Kredi Limitlerini Belirledi Vatandaş ATM’ye Koştu

İş Bankası Kredi Limitlerini Belirledi Vatandaş ATM’ye Koştu

Uygun faiz oranlarıyla işlem yapan kamu bankalarından olan İş Bankası yeni kredi kampanyasını duyurdu. Tüketici kredisi kapsamında şahane bir kampanya yayınladı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:07
İş Bankası Kredi Limitlerini Belirledi Vatandaş ATM’ye Koştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapılan açıklamaya göre 12 ay vade ile kredi verecek olan banka hazırlıklarını tamamladı. Buna göre düşük faiz oranlarıyla kredi veren İş Bankası bu defa ortala her vatandaşın alacağı bir kampanya ile kamuoyunun gündemine düştü. Esnaflar için verilen kredilerle aynı mantığına sahip olan bu kampanyada bu defa kişiler baz alındı. Her vatandaşın yararlanması için hazırlanan kampanyanın vade oranları herkesin hoşuna gitti. Taksit imkânlarının kredi limitiyle orantılı olması borçların uzamaması anlamına geldiğinden herkes için rahatlık olacaktır. Kredi kampanyasının limiti 10 bin TL’ye kadar çıkarıldı. İsteyen vatandaşlar daha farklı kampanyalar ve yüksek kredi limitleriyle işlem yapabilecek.

Sicil Notunun Yüksek Olması Şart

Bu kredi kampanyasını diğerlerinden farklı kılan özellik ise hem kredi sicil notunun önemli olması hem de kefil ya da teminat istenmemesi olarak açıklandı. Buna göre kredi sicil notu parlak olmayan vatandaşların banka ile görüşerek muhakkak notunu yükseltmesi gerekiyor. Banka müşterileri için bu durum daha kolay olacaktır. Kredi kartınız ya da haricen başka bir kredi borcunuz varsa onları düzenli ödeyerek sicil notunuzu yükseltebilirsiniz. Ayrıca kefil ya da teminat istenmeyecek. Pandemi şartlarında kefil bulmak inanılmaz derecede zor çünkü herkesin hâlihazırda nakit ihtiyacı var. Bunun farkında olan banka vatandaşlar için kefili zorunlu tutmadı. Yerine gelir belgesinin varlığını yeterli sayacak. Başvurular ise hem yüz yüze hem online yapılabilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP