Halkbank Konut Kredisi Faiz Oranını Yüzde 0.98’e İndirdi
  • Finans 365
  • Kredi
  • Halkbank Konut Kredisi Faiz Oranını Yüzde 0.98’e İndirdi

Halkbank Konut Kredisi Faiz Oranını Yüzde 0.98’e İndirdi

Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından başlatılan 0.98 faiz oranıyla konut kredisi kampanyasına Halkbank'ta katıldı. Halkbank tarafından başlatılan konut kredisi faiz oranları indirimi uygulamasının detaylarını sizlere aktarıyoruz.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:07
Halkbank Konut Kredisi Faiz Oranını Yüzde 0.98’e İndirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Halkbank konut kredisi faiz oranlarında yeni bir kampanya başlattığını duyurdu.

Banka tarafından başlatılan kampanyada kapsamında belirli projelerde konut almak isteyen vatandaşlara yüzde 0.98 oranıyla konut kredisi imkanı sağlanacak. Söz konusu kampanyaya benzer bir kampanya geçtiğimiz günlerde Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından başlatılmıştı.

HALKBANK’TAN KONUT KREDİSİ İNDİRİMİ

Vakıfbank ve Ziraat Bankası tarafından başlatılan konut kredisi kampanyasının bir benzerini başlatan Halkbank; kamu bankaları tarafından finansör olunan projeler için konut kredisi faiz oranını yüzde 0.98 olarak belirleyeceğini duyurdu.

Bu kampanya, ilgili projeleri hayata geçirmek için kamu bankalarından kredi kullanan inşaat firmaları tarafından yapılan konutlarda geçerli olacak. Bu konutları satın alan vatandaşlara 0.98 faiz oranıyla konut kredisi sağlanacak.

Söz konu konut kredisi kampanyası geçtiğimiz hafta Cuma günü Ziraat Bankası ile başlamıştı. Konut piyasasında heyecan yaratan projeye dair detaylar ise kısa sürede anlaşılmıştı. Bu projenin hemen ardından benze bir proje Vakıfbank tarafından hayata geçirilmiş ve aynı imkanlarla ilgili konut projeleri için kredi sağlanacağı açıklanmıştı.

Vakıfbank Konut Kredisi Faiz Oranlarında İndirime Gitti

Emlak Haberlerinden anlık haberdar olmak için bizleri takip edin

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP