10 Bin TL Kredi İçin Faturalı Alışveriş Sürprizi Banka Doldu Taştı
  • Finans 365
  • Kredi
  • 10 Bin TL Kredi İçin Faturalı Alışveriş Sürprizi Banka Doldu Taştı

10 Bin TL Kredi İçin Faturalı Alışveriş Sürprizi Banka Doldu Taştı

Ziraat Bankası pandemiyle beraber farklı yollardan vatandaşa kredi vermek için çalışıyor. İhtiyaç kredine artan ihtiyaçla beraber Ziraat Bankası farklı bir hamle ortaya koydu. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:07
10 Bin TL Kredi İçin Faturalı Alışveriş Sürprizi Banka Doldu Taştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kamu ve özel bankların çalışmalarıyla beraber vatandaşlar rahatça kredi alabiliyor. Acil nakit para ihtiyacı olan vatandalar banka arayışına girmeden kendisine en uygun planla işlem yapan bankadan kredi almaktadır. Ziraat Bankası da uygun kredi kampanyaları ile birçok vatandaşın başvuru yaptığı bir banka olmaktadır. Özellikle düşük kredili faiz oranları ile vatandaşın ilgisini fazlasıyla çekmektedir. Normalleşme sürecine girmemizle beraber faturalı şekilde alışveriş yapan vatandaşlara %0.99 oranında faiz uygulamaya karar veren banka ekonomiye başka yönlerden de destek vermeye devam ediyor. İhtiyaç kredileri için uygulanacak bu faiz oranı sayesinde acil nakit ihtiyacı problemi de ortadan kalkmış olacak.

Hem Ekonomi Hareketlenecek Hem Sosyal Hayat Canlanacak

Banka ihtiyaç kredisi için maksimum 10 bin TL limiti getirdi. 10 bin TL kredi alan bir vatandaşın ise aylık 343 TL ödeme yapması gerekecek. Faturalı şekilde alışveriş yapan her vatandaşa sunulan bu imkan sayesinde evine eşya alacak ya da başka ihtiyaçları olan vatandaşın yüzü gülecek. Faturalı alışveriş kredisi olarak da isimlendirilen bu kredi sayesinde vatandaş sosyal hayata kolay birşekilde karışabilecek. Ayrıca ekonomik anlamda da pozitif yönde hareketlilik yaşanacak. Düşük faiz oranlarının burada da uygulanacağı tahmin edilirken bu şekilde uygulanması bankaya olan ilgiyi artırdı. Faturalı alışveriş kapsamına birçok ürün girmektedir. Kapsam dışı bırakılan ürünler ise bilgisayar, telefon ve tablet oldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP