DOLAR

32,3812

0.19%
EURO

35,0375

-0.17%
ALTIN(gr)

2.323,66

0,19%
BİST 100

%
Ziraat Bankası Gayrimenkul Satışlarını Başlattı

Ziraat Bankası Gayrimenkul Satışlarını Başlattı

Ziraat Bankası bu aya özel olarak hazırladığı gayrimenkul listesini bildirdi. Bu kapsamda birçok ev, arsa, apartman, tarla ve dükkan listeye dahil oldu. Üstelik ülkemizin en köklü bankalarından biri olan Ziraat Bankası güvencesiyle. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:08
Ziraat Bankası Gayrimenkul Satışlarını Başlattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ziraat Bankası geçtiğimiz hafta vatandaşı sevindirecek bir haber yayınladı, bu habere göre ev, arsa ve dükkan gibi gayrimenkullerden almanız durumunda kredilerde faiz indirimi uygulanacak. Banka tarafından satış fiyatlarından çok daha düşük fiyatlara satılması alıcıları çok fazla rahatlatacak.

Ziraat Bankası konut kredisi kapsamında 0.94 faiz oranıyla satış yaparken artık bu oran 0.79 olacak. Üstelik kredinin içine ekspertiz ücreti ve dosya masrafları da dahil olmayacak. Vatandaş Ziraat Bankası’nın kendi kartları ile gayrimenkul imkanlarından yararlanırsa 2.500 Tl kar etmiş olacak.

Kaç Adet Gayrimenkul Var?

Peki bu kapsamda vatandaşların yararlanabileceği kaç adet gayrimenkul bulunuyor? Ziraat Bankası’nın internet sitesinde yayınladığı listede toplam 436 adet gayrimenkul yer alıyor. Üstelik ilanların arasında 6.300 Tl’den başlayan müstakil evlerde bulunuyor. Vatandaş bu listeden kendine en uygun olan yeri seçebilir.

Üstelik alınacak yerler Ziraat Bankası kapsamında satılıyor, en düşük faiz imkanlarından yararlanabilir ve uygun fiyatlı müstakil evlere sahip olabilirsiniz. Herkes kendi evinin sahibi olmak ister, bu önceden daha bir hayalken artık hayal olarak kalmayacak. İsteyen ev, arsa kolayca alabilecek, geri ödeme konusunda da zorluk çekmeyecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP