Destek müjdesi! Çalışan annelere aylık 7.465,29 TL devlet yardımı!

Destek müjdesi! Çalışan annelere aylık 7.465,29 TL devlet yardımı!

ABONE OL
6 Ocak 2023 20:55
Destek müjdesi! Çalışan annelere aylık 7.465,29 TL devlet yardımı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çalışan annelere aylık 375 euro ( 7.465,29 TL) devlet yardımı! Destek müjdesi! Çalışan veya çalışmayan tüm anneleri ilgilendiren bu müjde herkesi çok sevindirdi. Peki bu haklardan yararlanma şartları var mı? Kaç çocuklu bir anne devletten maaş alabilir? Sigortalı olmak maaş almaya engel mi? İşte detaylar..

Devlet son zamanlarda özellikle kadınları ve çocukları korumaya yönelik çok fazla adımlar atmakta. Bu durum her toplumu daha refaha ve ileri seviyeye götüren bir durumdur. Hükümette bunun farkında olduğundan çalışmalarına bir yenisini daha ekledi be anneleri için yeni bir maaş tasarısı çıkardı. ‘Eğitimli Çocuk Bakıcıların Teşviki Yoluyla Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi’ adı verilen bu projede ayrıca özel çocuğu olan tüm annelere 375 Euro yardım yapılacağı bildirildi.

Eğitimli bakıcıların desteklenmesi projesi bağlamında SGK tarafından annelere bakıcı parası desteği ödeniyor. Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği doğrultusundan ortaklaşa finanse edilen Eğitimli Çocuk Bakıcılarının Teşviki Yoluyla Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi kapsamında Ankara, İstanbul ve İzmir illerinde çalışan bayanlara aylık 375 Euro’ya kadar destek parası ödemesi yapılıyor.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP