DOLAR

32,3479

0.25%
EURO

35,1044

-0.12%
ALTIN(gr)

2.306,95

1,30%
BİST 100

%
Yeni Dizi Seni Çok Bekledim’den Yeni Resimler! Dizinin Kadrosu Belli Oldu!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Yeni Dizi Seni Çok Bekledim’den Yeni Resimler! Dizinin Kadrosu Belli Oldu!

Yeni Dizi Seni Çok Bekledim’den Yeni Resimler! Dizinin Kadrosu Belli Oldu!

Yeni dizi Seni Çok Bekledim'in afiş çekimleri yayınlanmaya başladı! Özcan Deniz'in yeni dizisi fragmanı bile yayınlanmadan herkeste merak uyandırmaya başlamıştı. Sonunda ilk resimler geldi. Çok beklenen oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Beklenen dizinin detayları haberde..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:08
Yeni Dizi Seni Çok Bekledim’den Yeni Resimler! Dizinin Kadrosu Belli Oldu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Star tv izleyicisi ile buluşmaya gün sayan yeni dizi Seni Çok Bekledim için çekimler bütün hızıyla devam ediyor. Seyircilerinin karşısına çıkma heyecanıyla hazırlıklarına büyük bir hızla devam eden yapım, Galataport’ta gerçektirilen afiş çekimi için bir araya toplanıp ilk kez hep birlikte görüntülendiler. Seni Çok Bekledim senaryosuyla olduğu kadarıyla oyuncu kadrosu ile de adından konuşturacak.

Seni Çok Bekledim dizi oyuncuları, Galataport’un büyüleyici görüntüsünde gerçekleşen poster çekimleri için bir araya geldiler.

Bütün oyuncuların ilk defa bir arada toplanmış olduğu çekimde, yapımın başrol oyuncuları Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu, görüntüleriyle göz kamaştırdı.

İstanbul’un en göz alıcı manzaralarında gerçekleştirilen fotoğraf çekimleri, Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun birlikte uyumu da dikkatlerden kaçmadı. Skala Yapım ve Dnz Film’in birlikte yapımcılığını yaptığı dizinin yönetmenliğini ise Şahin Altuğ yapıyor. Hikayesinin gerçek olduğunu söylenen Seni Çok Bekledim dizisinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu başrollerini paylaşıyor.

Seni Çok Bekledim Konusu Nedir?

Özcan Deniz, ailesinden ayrı, yalnız bir düzeni hayat kurmuş iş insanı olan Kadir karakterine oynayacak.Yıllarca birbirine teğet geçen Kadir ve Ayliz, birbirlerinin hayatına beklenmedik bir anda girecek ve birlikte inanılmaz bir mucizeye tanıklık edecekler

İrem Helvacıoğlu ise babasız yetişmiş ve kendi ayaklarının üzerinde duran fotoğrafçı Ayliz karakteriyle seyirci karşısına çıkacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP