DOLAR

32,3131

0.19%
EURO

35,0821

-0.16%
ALTIN(gr)

2.277,91

0,03%
BİST 100

%
Emekli Vatandaşlar Çok Şanslı: Bankalar Promosyon Veriyor!

Emekli Vatandaşlar Çok Şanslı: Bankalar Promosyon Veriyor!

Üç yılda bir emekliler bankalardan promosyon alabiliyorlar, promosyon oranları bankadan bankaya farklılıklar gösteriyor aynı zamanda emekli vatandaşın maaşı da promosyon miktarını etkiliyor, hangi banka ne kadar promosyon veriyor vatandaş merak ediyor. Konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:08
Emekli Vatandaşlar Çok Şanslı: Bankalar Promosyon Veriyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Emekli vatandaşlar 2017 yılında promosyon almışlardı 2020 itibari ile üç yıl doldu. Emekli vatandaşlar promosyon için yeni bankalar seçecekler, diğer emeklilerse promosyon sürelerinin dolmasını bekliyorlar. Bankalar promosyon verirken birçok kampanya sunuyor hangi banka emekli vatandaşlar için daha faydalı detaylar haberimizin devamında…

Şartlar Neler?

Emekli maaşına sahip her vatandaş promosyon alabilmekteler fakat bankaların sunmuş olduğu sözleşmeler dahilinde emekliler maaşını promosyon alacağı bankaya 3 yıl boyunca taşıma sözü veriyor. Bu söz yani taahhüt sayesinde promosyon alabiliyorlar.

Promosyon Alınan Banka Değiştirilirken Herhangi Bir Ücret Ödeniyor Mu?

Maaş alınan banka şube aracılığı ile değiştirilebilir fakat bir yol daha bulunmakta banka değişimi için ücretsiz olarak e-devlet üzerinden değişim yapabilirsiniz.

Emekli Promosyonu Ne Zaman Veriliyor?

Emekli vatandaşlara promosyon ödemeleri 2017 yılında başlamıştı promosyon alan emeklilerin taahhüt süresi 2020 yılında son buldu, süresi dolan emekliler yeniden promosyon almaya hak kazandılar.

Promosyonlarda Yükseliş Olacak Mı?

Emekli vatandaşlar tarafından çok merak edilen sorulardan birisi de promosyonlarda yükseliş olacak mı oldu, SGK bankalar ile yapmış olduğu protokol ile birlikte 3 yıllık dönem için anlaşma sağladılar. 2020 senesinde 1500-2500 lira arası maaş alan emeklilere 625 lira, 2500 lira üzerinde maaş alan vatandaşlara 750 promosyon verilmekte.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP