DOLAR

32,3752

0.16%
EURO

34,9788

-0.31%
ALTIN(gr)

2.324,28

0,22%
BİST 100

%
2020 Faiz Oranları Düştü (PTT Kredi Hesaplama)

2020 Faiz Oranları Düştü (PTT Kredi Hesaplama)

PTT kredi faiz oranları nedir? Kredi çekmede yaş sınır nedir? Hangi yaşın üstündeki kişiler kredi çekemez? Emekli maaşı üzerinden kredi veren bankalar hangileri? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için araştırdık.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:08
2020 Faiz Oranları Düştü (PTT Kredi Hesaplama)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

PTT kredi hesaplama ve faiz oranları 2020 yılında PTT aracılığı ile kredi kullanmak isteyen vatandaşlar tarafından merak edilmektedir. PTT kredi seçenekleri için özellikle emekliler sıkça başvuru yapmaktadır ve başvuru şartları hakkında bilgi almak istemektedir.

PTT şubeleri kredi vermez fakat anlaşmalı olduğu bankalar aracılığıyla kredi desteği sağlamaktadır. PTT şubelerini kullanarak kredi desteği kullanabilecek bankalar:

  • TEB,
  • Denizbank,
  • Aktifbank,
  • Burgan Bank,
  • ING bankaları kredi vermektedir.

Yazımızın devamında PTT kredileri hakkındaki bütün bilgileri bulabilirsiniz.

PTT Aktifbank İhtiyaç Kredisi ve Faiz Oranları

Aktifbank ihtiyaç kredisi kapsamında PTT ile anlaşmalı bankalardan biridir. Maaşını PTT üzerinden alan emekliler, Aktifbank şubelerine giderek başvuruda bulunabilir. Bu kredi için PTT’nin istediği şartlar:

  • Kredi notunun yüksek olması gereklidir.
  • Kredi başvurusu için en fazla yaş tutarı 80’dir. 80 yaşın üstündeki vatandaşlar kredi seçeneklerinden yararlanamaz.
  • Aylık gelirin yarısının, bir kredi taksitini karşılaması gereklidir.

Aktifbank, PTT üzerinden yapılan başvurularda

15.000 TL ‘ye kadar %1,89 ,

15.000 TL üzeri %1,59 oranı ile kredi imkanız sağlanır.

Aktifbank en kolay kredi veren bankalardan biridir. Kefil ve şartlar olmaksızın da kolaylıkla kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

PTT ING Bank İhtiyaç Kredisi ve Faiz Oranları

ING Bank ihtiyaç kredisi PTT ile işbirliği kapsamında Kredi Postam olarak adlandırılmıştır. PTT kredi seçenekleri arasında ING Bank hizmetlerinden faydalanılabilir. ING Bank resmi sitesinde belirtilen kredi şartları:

  • 75 yaşını doldurmayan bütün emekliler Kredi Postam hizmetinden yararlanabilir.
  • Kredi notunun yüksek olması istenmektedir.
  • Başvuru sırasında nüfus cüzdanı getirilmelidir.

ING Bank, Kredi Postam hizmeti ile emeklilere ve PTT personellerine 45.000 TL’ye kadar nakit ihtiyacı sağlamaktadır. Vade süresi 3 ile 60 ay arasındadır.

Kredi Postam ile belirlenen aylık faiz oranı % 2.24 olarak belirlenmiştir.

PTT Denizbank İhtiyaç Kredisi ve Faiz Oranları

Denizbank ihtiyaç kredisi kapsamında PTT üzerinden maaş alan emeklilere desek sağlamaktadır. 80 yaşını doldurmayan bütün emekliler, kredi başvurusunda bulunabilir ve anında nakit desteği alabilir.

Denizbank ve PTT işbirliği ile verilen ihtiyaç kredisinin maksimum tutarı 36.000 TL’dir. Vade seçenekleri 3 ile 60 ay arasındadır. Kredi tutarının binde 5 oranında kredi tahsis ücreti alınmaktadır.

PTT kredisi kapsamında Denizbank’ın belirlediği aylık faiz oranı % 2.24’tür fakat kredi tutarlarına göre faiz oranı değişiklik göstermektedir.

PTT TEB İhtiyaç Kredisi ve Faiz Oranları

TEB ihtiyaç kredisi PTT tarafından Jet Kredi olarak adlandırılmıştır. Emekli maaşını PTT üzerinden alan emekliler ya da PTT personelleri Jet Krediden yararlanabilir.

TEB’in Jet Kredi kapsamında istediği en önemli şart; 70 yaş sınırıdır. 70 yaşın üstündeki vatandaşlar kredi hizmetinden yararlanamaz.

40.000 TL’ye kadar kredi veren TEB, 3 ve 60 ay arasında vade seçeneği sunmaktadır. TEB tarafından belirlenen aylık faiz oranı % 2.20’dir.

PTT Burganbank İhtiyaç Kredisi ve Faiz Oranları

Burganbank ihtiyaç kredisi ile 2020 yılında PTT üzerinden kredi desteği alabilirsiniz. PTT kredi seçenekleri kapsamında emeklilere kredi veren bankalardan biri olan Burganbank, müşterilerine uygun teklifler sunmaktadır.

PTT müşterileri, Burganbank üzerinden 55.000 TL’ye kadar nakit alabilir. Belirlenen yaş sınırı 73’tür. Vade seçenekleri 3 ile 60 ay arasında belirlenmiştir.

Burganbak’ın PTT müşteriler için belirlediği aylık faiz oranı % 2.35’tir. Kredi tutarına göre aylık faiz oranı değişiklik göstermektedir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP