DOLAR

32,5475

0.16%
EURO

35,0223

-0.04%
ALTIN(gr)

2.437,96

0,11%
BİST 100

%
Saat 23.59’a Kadar Başvuru Yapan Herkesin Başvurusu Değerlendirilecek
  • Finans 365
  • Finans
  • Saat 23.59’a Kadar Başvuru Yapan Herkesin Başvurusu Değerlendirilecek

Saat 23.59’a Kadar Başvuru Yapan Herkesin Başvurusu Değerlendirilecek

Kamu kurumlarında iş sahibi olmak her vatandaşın hayallerinden biri. Hakların güvence altında olduğu kamu kurumlarında ayrıca maaş konusunda da serbestilik yok Bundan dolayı kamu kurumlarına talep çok fazla. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:09
Saat 23.59’a Kadar Başvuru Yapan Herkesin Başvurusu Değerlendirilecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu bağlamda İŞKUR 7 kamu kurumu için ilan açacağını duyurdu. Başvuru tarihi açıklanır açıklanmaz aynı gün başvuru yapan herkesin başvurusu değerlendirilecek.

Yeni iş ilanları İŞKUR’un sitesinde her gün güncellenmektedir. İş arayan vatandaşların günlük olacak şekilde siteyi takipte kalması tavsiye ediliyor. Yeni çalışmaya göre 7 kurum için ilanaçacak İŞKUR olası izdihamın önüne geçmek adına başvuru süresini kısa tuttu. İlan yayınlanır yayınlanma aynı gün içinde başvurunun tamamlanması gerekiyor. Başvuruların online yapılabileceği gibi İŞKUR binasına gidilerek de yapılabilecek. Online sistemin tıkanması gibi durumların yaşanmaması adına çok hızlı davranıp erken olacak şekildebaşvuruların tamamlanması isteniyor. Başvuru yapmadan önce İŞKUR’a kayıtlı olup olmadığınızı muhakkak teyit etmeniz isteniyor. Eğer üyelik yoksa site üzerinden veya İŞKUR’a giderek kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Prim Gün Sayısına Başvuru Yapmadan Önce Dikkat

Başvuru şartlarında ise 18 yaş ve üzeri olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak isteniyor. İlgili evrakların hukuki sonuç doğurması adına 15 yaş altı kişilerle çalışmak sıkıntı olabiliyor. Ayrıca ilgili evrak ve kurumlar Türkiye hamişline iş yaptıklarından dolayı vatandaşlık bilgisi bu noktada gerekli. Mezun olma durumunda da esnek davranan İŞKUR ve diğer kurumlar en az ilkokul mezunu olmayı yeterli kabul ediyor. Emekli olunmaması, prim gün sayısının dolmuş olmaması ve bu kanallarda işlemlerin gerçekleşmemiş olması da istenen diğer bir şart.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP