DOLAR

32,5210

0.22%
EURO

34,8792

0.41%
ALTIN(gr)

2.484,97

0,93%
BİST 100

%
Detaylar Açıklandı! 12.500 TL Maaş ile İşe Başlayacaksanız
  • Finans 365
  • Gündem
  • Detaylar Açıklandı! 12.500 TL Maaş ile İşe Başlayacaksanız

Detaylar Açıklandı! 12.500 TL Maaş ile İşe Başlayacaksanız

ABONE OL
13 Ocak 2023 23:30
Detaylar Açıklandı! 12.500 TL Maaş ile İşe Başlayacaksanız
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Edinilen bilgilere göre Kızılay işçi alım konusunda harekete geçti. Pandemi şartlarından dolayı her yolu araştıran işsiz vatandaşların gözü kulağı bu haberde. Birçok bölgede varlığını hissettiren Kızılay bu alımlarla daha çok kişi ile daha fazla iş yapmak istediği öğrenildi. İşte detaylar..

Kızılay alımlar konusunda belli kıstaslar oluşturdu. KPSS şartı aramayan Kızılay bu şekilde daha fazla kişi alacaklarını belirtti. Sınav notu olmayanlar için dezavantajlı bir durumun oluşmayacağı belirtildi. İster Kızılay’a giderek ister online site üzerinden bilgi almak mümkün. Alımlarda çok çeşitli kadrolar açan Kızılay’a hangi kadrodan dahil olacağınızı belirleyebilirsiniz. Ya da alım esnasında gerekli görülen kadrolara yerleştirilmeniz de olası. Acil yardım afet uzmanı, ulaşım hizmetleri destek personeli, bağlı yönetimi uzmanı, toplumsal güçlendirme uzmanı ve buna benzer alanlarda kadrolar açılmış durumda.

Devlet Kurumlarıyla Vatandaşın Yanında Olmaya Devam Ediyor

Ödenecek maaş olarak da 12.500 TL bandı öngörülüyor. Devlet çeşitli kurum ve STK’lar aracılığı ile işsiz vatandaşın yanında durmaya devam ediyor. Devlet içinde oluşan personel açığının bu şekillerle kapanması bekleniyor. Sınav şartının kesin olduğu alanlar dışında bu şekilde sınavsız alım yapılacak alanlar oluşturuluyor. Amaç ise hem vatandaş zor zamanlar geçirmesin hem de devletin çeşitli sahalardaki eleman ihtiyacı ivedi şekilde kapatılsın.

Kızılay çalışma şekli olarak personel ihtiyaç duyan bir kurum. Bu şekilde alımlar yapmaya devam edeceği öğrenilen Kızılay’ın bu sayede daha efektif çalışacağı öngörülüyor. Düzenlemeler gerçekleştirilip duyurular yapıldığında detaylar ve diğer işlemler de konulmuş olacak. Kurum bu şekilde karmaşanın önüne geçmeyi hedeflemektedir.

Kızılay İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Kızılay iş müracaatı bağlamında adayların ‘’basvuru.kizilaykariyer.com’’ resmi internet adresi üzerinden prosedür yapmaları mümkündür. Güncel iş ilanlarını takip etmek ve başvurularını gerçekleştirmek isteyenler alakalı ekran üzerinden basitçe prosedür yapabilirler. Hem de başka açık pozisyonları da aynı ekrandan görüntüleyebilirsiniz.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP