DOLAR

32,5062

-0.11%
EURO

34,9501

0.32%
ALTIN(gr)

2.429,42

0,27%
BİST 100

%
Mucize Doktor 37. Bölüm’de Yürekleri Hoplattı! İzleyenler Ekran Karşısında Gerildi!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Mucize Doktor 37. Bölüm’de Yürekleri Hoplattı! İzleyenler Ekran Karşısında Gerildi!

Mucize Doktor 37. Bölüm’de Yürekleri Hoplattı! İzleyenler Ekran Karşısında Gerildi!

Bu hafta Mucize Doktor dizisinde neler oldu? Kore uyarlaması olan Mucize Doktor son bölümü ve Mucize Doktor 37. Bölümü internette en çok araştırılan başlıklardan bir tanesi oluyor. Pek dizi reyting kaybedip çöküşe mi geçti? İşte bütün detaylar ve dahası haberimizin devamında..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:09
Mucize Doktor 37. Bölüm’de Yürekleri Hoplattı! İzleyenler Ekran Karşısında Gerildi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

FOX TV kanalının tutulan dizilerinden olan Mucize Doktor 37. Bölüm ile ekranlara geliyor. Yapımı ve kurgusu ile ilk bölümden beri tutulan dizi yoğun bir ilgi ile takip ediliyor. Koreden ülkemize uyarlanması ile dikkatleri çeken Mucize Doktor dizisi işlenen konuları ile ilgiyi üzerine çekmeyi başarıyor. Taner Ölmez baş rolde ekranlara gelen dizide; Reha Özcan, Onur Tuna, Sinem Ünsal gibi birden çok ünlü isim de yer almakta. Oyuncu isimleri ile de bu kadar sevilen dizi de savant sendromu bulunan Ali Vefa’nın diğer insanlara göre farklı duyarlılıklarının olması ile insan ilişkilerini oldukça sıkıntılı hale getiriyor. Ancak hocası Adil de daha çok elzem konuda destek vererek Ali Vefa karşısında olan bütün problemleri ile savaşmak için elinden geleni yapar. Ali Vefa bütün olarak eğlenceli bir insan olsa bile bazı anlarda da dramatik hayat hikayesi ile büyük takdirleri topluyor.

Mucize Doktor’un Son Bölümde Neler Oldu?

Mucize Doktor son bölümde Nazlı, Ali ve babasının arasında kalır ve ikisinin arasında ne yapacak olduğu konusunda elinden hiçbir şey gelmez. Bir anda hastaneye gelen vaka ortalığın dağılmasına sebep olur. Kadının bir adamdan şiddet görmesinden sonra başka bir erkek tarafından kurtarılır. Doktorlar bu kahramanlık olayının neye dayandığını araştırmaya başlar. Ali bir taraftan Nazlı’yı düşünmeye devam ederken diğer taraftan kadının hikayesinin son durumunu kafa yormaya başlar.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP