DOLAR

32,5974

0.25%
EURO

34,8031

0.38%
ALTIN(gr)

2.405,72

-1,10%
BİST 100

%
Vakıfbank Taksitli Kredili Bankomat

Vakıfbank Taksitli Kredili Bankomat

Vakıfbank'ın müşterilerine sunduğu Vakıfbank Bankomat taksitlendirme hizmeti ile Kredili Bankomat kartınızın limitini 12 aya kadar denk taksitler ile birlikte kullanabilirsiniz. Bunun haricinde Kredili Bankomat kartınızın limitinden yaptığınız tüm harcamaları veya nakit çekimleri de 12 aya kadar taksitlendirme imkanınız bulunmakta.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:10
Vakıfbank Taksitli Kredili Bankomat
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vakıfbank’ta Kredi Bankomat kartınızın limitini kullandığınızda hiç bir ek dosya masrafı, tahsis ücreti vb. komisyon ödemezsiniz.

Taksitlendirme hizmetini alacağınız Kredili Bankomat nedir?

Kredili Bankomat kartı, size vadesiz mevduat hesabınızda para olmasa dahi varolan limitiniz dahilinde bir çok bankacılık hizmetinden faydalanmayı vadeden bir Vakıfbank hizmetidir.

Taksitli Kredili Bankomat kartın size sağlayacağı avantajlar nelerdir?

Nakde veya bir bankacılık hizmetine ihtiyacınız olduğu her an hem İnternet Bankacılığından hem de Mobil Bankacılık aracılığı ile başvurabileceğiniz Taksitli Kredili Bankomat’a 0850 222 07 24 numarasından veya Vakıfbank ATM’lerinden de başvurabilirsiniz. Ayrıca Vakıfbank Kredili Bankomat kapatma işlemini de yine aynı kanallardan yapabilirsiniz.

Taksitli Kredili Bankomat kartınızın limitini kullanmak suretiyle 12 aya varan süreye kadar ATM’ler, İnternet Bankacılığı ve 0850 222 07 24 numaralı Vakıfbank Çağrı Merkezi hattından aracılığı ile istediğiniz vadede taksitlendirme imkanına sahip olabileceğiniz gibi bu imkanı şubelerden de temin edebilirsiniz.

Taksitli Kredili Bankomat kartınızın size özel tahsis edilen limitini kullanırken hiç bir şekilde ek dosya masrafı, komisyon ücretleri ya da tahsis ücreti vb. ek maliyet ile karşı karşıya kalmazsınız.

Kredili Bankomat hesabınızdan bugüne kadar yapılan bütün harcama veya nakit çekim işlemlerini Vakıfbank şubeleri ve ATM’leri, İnternet ve Mobil Bankacılık kanallarından ya da 0850 222 07 24 numaralı Vakıfbank Çağrı Merkezi hattından 12 aya kadar istediğiniz vadede taksitlendirebilirsiniz. Vakıfbank Kredili Bankomat limiti kapatma işlemi için ise yine aynı kanallar iş saatleri içerisinde hizmet vermektedir.

Geri ödeme nasıl yapılmaktadır?

Vakıfbank Bankomat Taksitli Kredili Bankomat kartınızın taksitlerinin geri ödeme tarihi olarak her ayın 15’ine tekabül eden gün, banka tarafından belirlenmiştir. Ödeme günü geldiğinde Vadesiz hesabınızda bakiye bulunamazsa sırasıyla Havuz Hesap, Kredili Bankomat Limiti taksitin temini işleminde kullanılacaktır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP