DOLAR

32,3624

0.13%
EURO

35,0311

-0.15%
ALTIN(gr)

2.324,01

0,21%
BİST 100

%
Bankaların Yeni Kampanyası Çok Konuşulacak Herkes Ev Sahibi Olacak
  • Finans 365
  • Finans
  • Bankaların Yeni Kampanyası Çok Konuşulacak Herkes Ev Sahibi Olacak

Bankaların Yeni Kampanyası Çok Konuşulacak Herkes Ev Sahibi Olacak

Yapılan çalışmaya göre kamu bankaları tarafından her ihtiyaca cevap veren bir kredi kampanyası açıklandı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:10
Bankaların Yeni Kampanyası Çok Konuşulacak Herkes Ev Sahibi Olacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

4 kamu banaksı tarafından verilecek kredi paketi içinde her detayı barındırıyor. Eksiksiz olarak nitelendirilen kredi kampanyası için vatandaşın evraklarını hızlı şekilde toparlaması bekleniyor. Kısa sürecek olan başvuru süreci için vatandaşa tekrardan ek süre verilemeyecek. Bundan dolayı her şeyin hızlı ve eksiksiz şekilde hallolması gerekiyor. Taşıt kredisi, konut kredisi, ihtiyaç kredisi olarak düzenleme yapan bankaların milyonlarca vatandaşın hayatına dokunacağı kesin. Esnaflar için kredi kampanyası düzenlemeyen bankaların bu işlemi bu kredi kampanyasından sonra yapması bekleniyor. Yaşanacak olan yoğunluğu tahmin eden bankalar işin içine birde esnafları eklemek istemedi. Verilecek olan kredilerin olan ihtiyaç kredisi 50 bin TL’ye varan limitlere vatandaşların karşısına çıkmış olacak.

Krediler Aynı Gün Hesapta

Bir diğer kredi ise konut kredisi olanak ve bu kredide iki farklı yol izleniş olacak. İlk olarak evi olmayan ya da kira da oturan vatandaş için ayrı faizlendirme evi olup 2. Ya da 3. Evini alacak olan vatandaşlar için ayrı faizlendirme yapılacak. Faizlendirme için gerekli faiz oranları için Türkiye Bankalar Birliği bekleniyor. Geçtiğimiz dönemlerde bankaların koymuş olduğu faiz kararlarını sert eleştiren birlik yeni oranların talimatını bizatihi kendisi vermiş olacak. Aynı durum taşıt kredisi için de geçerli olacak. Buna göre sıfır araç almak isteyen vatandaşlara bankalara farklı faiz oranı uygulayacak ikinci el araç almak isteyen vatandaşın faizlendirmesi farklı olacak. Başvuruları başlaması ile beraber vatandaşın aynı gün kredi alması bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP