Bütün Annelere 375 Euro Yardım Fırsatı

Bütün Annelere 375 Euro Yardım Fırsatı

ABONE OL
30 Aralık 2022 09:13
Bütün Annelere 375 Euro Yardım Fırsatı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Çalışan ya da çalışmayan annelere ödemeler için e-devlet üzerinden başvuruya açılmış durumda. E-devlet üzerinden yapılan başvurular sonunda 350 Euro ev hanımlarına ödenecek.

Çalışmayan Anneler Başvuru Yapamayacak

Son dakika olarak duyurulan müjdeli haber sonrasında çalışmayan annelerin başvuru yapamayacağı haberi geldi. Çalışmayan anneler için ise çok yakında başvuru ekranı açılacak.

Kadınlara 375 Euro Verilecek

Devlet destekli fakat yasal destek olmasa da AB projesi dâhilin de olan 375 Euro luk yardım, ülkemiz de Avrupa Birliği kararıyla verilmekte.

Hangi Annelere Yardım Desteğin de Bulunulacak?

İlk şartlardan bir tanesi 0-60 ay aylık bir çocuğunuzun olmasıdır. Antalya, Bursa, Elazığ, İstanbul ve Malatya illerinden birisin de yaşamanız gerekmektedir. Başka illerde yaşayanlar ve yarı zamanlı bir işte çalışanlar şu an için yararlanamayacaktır. Ancak 2023 yılında tüm Türkiye’nin yararlanması beklenilmektedir. Başvurular E-devlet üzerinden alınacaktır.

Kaç Kişi Destek Alabilecek?

Ödeme miktar tutarı aylık olarak 375 Euro’dur. Tek bir çocuk için en fazla 24 ay alınabilir. 24 Ay sonra sürekli olarak 10 bin 500 kişi değişimle almaya devam edecektir. 72 aylık olan çocuklardan bu ödeme tutarı kesilecektir. Ödemeler Halkbank ’asına yatırılacaktır. Bu sebeple Halkbank hesabı açmanız gerekecektir.

E-devlet üzerinden kurumsal çocuk yazarak başvuru formunu doldurabilirsiniz.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Mehmet Akkaya

    Merhaba benim işim yok dorudürüs evim yok kiradagim.3.cocuk.var.okulagidiyo.kışgeldi.paramyok.mont.alamıyorum


HIZLI YORUM YAP