Kredi Puanı Düşük Olanlara Son Şans Başvurular Başlayacak
  • Finans 365
  • Kredi
  • Kredi Puanı Düşük Olanlara Son Şans Başvurular Başlayacak

Kredi Puanı Düşük Olanlara Son Şans Başvurular Başlayacak

Bankalara mevcuttaki sıkıntılı durumla beraber kredi verme konusundaki katı tutumlarını esnetmeyedevamediyor. Önceleri kredi notu, kara listede olup olmama gibi durumlara bakılırken şimdilerde vatandaşlara destek olmaya devam ediyorlar. Son destek ise Deniz Banktan geldi. Buna göre kişinin kredi puanı düşük olsa bile kredi alabilme imkanı olacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:10
Kredi Puanı Düşük Olanlara Son Şans Başvurular Başlayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

15 Senelik Vade İmkanıyla Kredi Sahibi Olabilirsiniz

15 sene vadeli şekilde verilecekolan kredide amacın nakit ihtiyacının çözülmesi olduğu belirtildi. Bir seferlik olacak bu ödeme çiftçilerikapsayacak. Benim Bahçem Benim Tarlam olarak belirtilen bu proje ile birçok çiftçirahatlamış olacak. Tarım alanında böylesi bir kredi imkanının fırsat niteliğinde olduğu da belirtildi. Sadece hasat dönemi verilmesi planlanan kredi kişiler tarafından tek sefere mahsus şekilde kullanılacak. Çeşitli şartlar koşan banka 15 senelik vade imkanı ile pandemi dönemininoluşturduğu olumsuz havayı olumlu şekilde değiştirmeyi amaçlıyor.

Bu şartlardan birisi arsanın bölünmemiş olması şartıdır. Tarım ile uğraşan kişi bu krediyi alacak ise toprağınıkoruyacağınadair söz vermesi gerekiyor. Arsayı bölmemesi burada çok önemli bir unsur. Faiz oranları da paylaşıldı. Kredi kampanyasındakullanılacak kredi faiz oranı %1.05 olarak belirlendi. Arsanın değeri ve büyüklüğün görekredilendirme imkanı da değişecek. %100 oranına kadar kredilendirme mümkün olacak. Kredi puanı kredi alımlarının tümünde en önemli kriter olsa da Deniz Bank bu kampanyada kredi puanını dikkate almayacak. Sicil konusunda sorunu olan bankaların kara listelerinde olan vatandaşların da korkmadan başvuru yapmalarıisteniyor. Hesaplamalara göre binlerce çiftçi kredi kampanyasınabaşvuruda bulunacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP