DOLAR

32,3828

0.19%
EURO

35,0626

-0.11%
ALTIN(gr)

2.325,73

0,28%
BİST 100

%
SMS İle Kredi İmkanı Fırsata Sunuldu! 36 Ay Vadeli 30 Bin TL Kredi Fırsatı
  • Finans 365
  • Gündem
  • SMS İle Kredi İmkanı Fırsata Sunuldu! 36 Ay Vadeli 30 Bin TL Kredi Fırsatı

SMS İle Kredi İmkanı Fırsata Sunuldu! 36 Ay Vadeli 30 Bin TL Kredi Fırsatı

Pandemi süreci sonrasında vatandaşların krediye olan ihtiyaçları daha çok arttı. SMS ile kredi imkanı vatandaşların yüzünü güldürdü. Bu kredi kapsamında vatandaşlar SMS ile kredi başvurusunda bulunduklarında 30 bin liraya kadar olan krediden faydalanabiliyorlar. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:11
SMS İle Kredi İmkanı Fırsata Sunuldu! 36 Ay Vadeli 30 Bin TL Kredi Fırsatı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KrediGO uygulaması sayesinde de vatandaşlar hangi bankada olursa olsunlar yine de başvurularını gerçekleştirerek bu kredilerden yararlanabilirler. Eğer kredi başvurusu yapan kişiler QNB Finansbank müşterileri ise krediden hemen faydalanabilirler. Vatandaşlar hiçbir şart yada gereklilik olmadan başvurularını SMS ile hemen gerçekleştirebilirler.

Finansbank İhtiyaç Kredisi ve 30 Bin Liraya Kadar Kredi Fırsatı

QNB Finansbank tarafından verilen kredinin detayları;

  • Kolay Ödemeli Kredi= Finansbank tarafından sunulan kredi imkanlarından birisi de kolay ödemeli kredidir. Bu kredide vatandaşlar ihtiyaç durumlarında hemen kredi kullanarak taksitlerini düşük miktarda alabilirler.
  • Taşınma Kredisi= QNB Finansbank taşınma kredisi de vatandaşların dikkatini büyük ölçüde çekti. Bu kapsamda farklı bankaların müşterileri de kredi imkanından faydalanabilmektedir. Bu kredi kapsamında son bir yıl içerisinde Finansbank’tan kredi kullanmayan vatandaşlar başvurularını gerçekleştirerek bu kredi imkanlarından faydalanabilmektedirler.
  • Doğum Günü Kredisi= Finansbank tarafından kişiye özel olarak sunulan kredi imkanı ise doğum günü kredi imkanıdır. Finansbank müşterilerin doğum günlerinde kendilerine özel olarak sunulan bu kredi fırsatından yaralanabilme imkanlarını sağlamaktadırlar.
  • İhtiyaç Kredisi= Finansbank 3 ay ödemesiz ihtiyaç kredisi de vatandaşların ilgi odağı olmuştur. Bu kredide diğer bankalara olan borcunu kapatmak adına bu krediden faydalanabilirler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP