DOLAR

32,3197

0.2%
EURO

35,1243

-0.03%
ALTIN(gr)

2.293,12

0,70%
BİST 100

%
Acil Nakit İhtiyacı Sorun Olmaktan Çıkıyor Halk Bank Bir Süre Ödeme Almayacak
  • Finans 365
  • Gündem
  • Acil Nakit İhtiyacı Sorun Olmaktan Çıkıyor Halk Bank Bir Süre Ödeme Almayacak

Acil Nakit İhtiyacı Sorun Olmaktan Çıkıyor Halk Bank Bir Süre Ödeme Almayacak

Bankalar çeşitli alternatifler oluşturarak vatandaşlara ödeme vermeye çalışıyor. Bu bankalardan biri de Halk Bankası oldu. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:11
Acil Nakit İhtiyacı Sorun Olmaktan Çıkıyor Halk Bank Bir Süre Ödeme Almayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapılan açıklamaya göre ülkedeki turizmi hareketlendirmek adına yeni bir çalışma başlatan devlet bankalar ile iş birliğine girdi. Bu işbirliklerinden biri de Halk Bankası ile yapıldı. Uygun vade seçenekleri ve faiz oranları ile hem vatandaş acil nakit ihtiyacını görmüş olacak hem turizm faaliyetleri canlanmış olacak hem de ülke ekonomisini hareketlendirecek. 3 ay ile 6 ay arasında geri ödeme almayacak olan banka 36 aya varan vade seçenekleri de konuşuluyor. 8 bin TL’ye varan kredi limitiyle beraber vatandaşlar acil nakit ihtiyaçlarını karşılayabileceği gibi tatile gitmek için de krediyi kullanabilir. %1.21 oranında kredi faiz oranıyla işlem yapılması planlanıyor.

Tatil Acentaları Başvuru Merkezi

Başvuru yapılma stili normal kredi alımından farklı olacak. Buna göre tatil acentaları üzerinden yapılacak başvurular için ETS Tur, Jolly Tur, Setur, Tatilbudur, Gezinomi, Touiristica, Tatil Sepeti’ne başvuruda bulunulması gerekiyor. Buralardan yapılacak başvuruların ardından ödeme planı oluşturulacak. Oluşturulan ödeme planından sonra ilk taksit ödemeler tatil acentalarına diğer ödemeler bankaya yapılmış olacak. Başvuru yapmak isteyen vatandaşların kefil ta da teminat göstermelerine gerek yok. Sadece 8 bin TL’lik krediyi ödemek için gereken maaşın varlığı belgelenmelidir. Gelir belgesinin, maaş bordrosunun ya da bankanın bu belgelere denk başka belgelerin örnekleri dosyada yer almalıdır. Ayrıca kimlik kartının fotokopisi ve bulunulan yerin 3 aylık faturaları da bankanın istediği belgeler arasında. İhtiyaç duyulduğu taktirde başka belgelerde istenebilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP