DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Bitcoin App Abra Mobil Cüzdan Uygulaması Destek Ağını Genişletiyor.
  • Finans 365
  • Finans
  • Bitcoin App Abra Mobil Cüzdan Uygulaması Destek Ağını Genişletiyor.

Bitcoin App Abra Mobil Cüzdan Uygulaması Destek Ağını Genişletiyor.

Şu anda Dünya'nın 20 kripto para üzerinden saklama,  satın alma ve  yatırım yapma işlemlerini bir yerden yapmaya imkan veren tek evrensel cep telefonu uygulaması olan Bitcon App Abra işlem yapılabilecek kripto ve fiat para sayısını 70' çıkarıyor. Kullanımı kolay, hızlı, esnek, dilediğiniz her yere götürülebilir ve güvenli bir uygulama olan Bitcoin App Abra Mobil Cüzdan uygulaması aynı anda hem 20 kripto para'nın ve de 50 fiat paranın yatırım işlemlerinde kullanılmasını sağlayacak yeni projesini duyurdu.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:11
Bitcoin App Abra Mobil Cüzdan Uygulaması Destek Ağını Genişletiyor.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hafta içinde şirket yetkilileri tarafından verilen bilgilere göre uygulama 70 farklı para biriminde işlem yapılabilmesinin önünün açıldığı, uygulamanın bu özelliklerle mecradaki tek platform olduğu bildirildi. Abra’nın uygulaması, kullanıcıya özel anahtar kontrolü sağlaması sayesinde mobil cüzdanın tehlikeden uzak bırakılarak, kripto paraların çalınması endişesini ortadan kaldırıyor.

Birçok Para Birimi İle Yatırım Mümkün

Onlarca para biriminin entegre sistem üzerinde konrolünün yapıldığı uygulama da para değişiminden ziyade yatırım amaçlı olarak tasarlandı. Kripto para birimleri arasında Bitcoin uygulamaya yatırılıyor ve çekilebiliyor, yakın zamanda Ethereum ve Litecoin’in de sisteme eklenmesi ile beraber işlem kapasitesi artacak Abra’da fiziki olarak kullanılabilen paralar şu an için sadece Filipin Piso’su ve Abd Doları.

Sistem nasıl çalışıyor

Herhangi bir komisyon talep etmeyen uygulama, kâr etme potansiyelini, döviz kurlarında yapıldığı gibi alım satım arasındaki farklar üzerinden gerçekleştiriyor. Bundan önce de bazı döviz kurlarında yatırımlar yapmak suretiyle teknolojiyi kullanan Abra, büyük miktarlarda meblağlar üzerinden herhangi bir hizmet kesintisi olmadan işlemler gerçekleştirdiğini belirtiyor.

Uygulama evrensel, American Express ve Abra Tellers uyumlu

Herhangi bir ülke bölge engellemesi ya da kısıtlaması olmadan tüm Dünya kullanıcılarının hizmetine sunulan uygulama’ya para yatırmak ve çekmek içinse Amerika Birleşik Devletleri’ndeki ve Filipinler’deki bankalar kullanılarak veya otomatik takas sistemi olan ACH transferleri kullanılabiliyor. American Express kartı kullanımı şu an için mümkün, şu anda kart üzerinden kripto bara birimlerinin ticareti engellenmiş değil, ayrıca filipinler’de bulunan kullanıcılar da Abra Tellers üzerinden uygulamaya nakit para akışını sağlayabilmekteler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP