DOLAR

32,5983

0.34%
EURO

34,8311

0.21%
ALTIN(gr)

2.512,02

1,12%
BİST 100

%
EGM Memur Alımlarına Başlayacak O Açıklama Nihayet Geldi

EGM Memur Alımlarına Başlayacak O Açıklama Nihayet Geldi

İŞKUR KPSS şartı ile yeni alımlar gerçekleştirmeye devam ediyor. Yeni alımlarla beraber polisevi büro amirliğinin yanı sıra hastanelerbaşta olmak üzere diğer kamu alanlarında memur alımı da gerçekleşecek. Farklı iller için de açılan pozisyonlarla vatandaşın şansı daha da artırılıyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:11
EGM Memur Alımlarına Başlayacak O Açıklama Nihayet Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KPSS Bazı Durumlar İçin Gerekebiliyor

Açılan pozisyonların bir kısmı KPSS şartının yanı sıra puan şartı da getirmektedir. Buna göre ilgili puan türünde 60 almak başvurunun en öneli şartı. Ancak bazı bölümler içinse KPSS şartı aranmamıştır. Detaylar tam olarak kesinleşmese de süreci İŞKUR üzerinden muhakkak takip etmeniz gerekiyor. Detaylar tam olarak belirlenmese de genel koşullar açıklandı. Buna göre başvuruda bulunmazın için 18 yaş ve üzerindeolmanız gerekmektedir. 15 yaş ve üzeri olan ilanlar da vardır onlarla karıştırılmamalıdır. TC vatandaşı olmak ve SGK içinde hiçbir şekilde maaş almamış olmak. Buna malullük ve yaşlılık aylığı da dahildir.

Ayrıca hiçbir şekilde , memurluğa gölge düşüren suçlardan olan rüşvet, görevi kötüye kullanma, ihaleye fesat karıştırma gibi suçlardan yargılanmamış olmak gerekiyor. Bazı pozisyonlar için getirilen bir ek şart olarak, okulun ilgili birimlerinden mezun olmak da aranan şartlardandır. Başvuru tarihi açıklandığında başvuruları kesinlikle e şube üzerinden yapmanız gerekmektedir. Başka yerlere yapacağınız başvuru atacağınız CV dikkate alınmayacaktır. İŞKUR’un açtığı alanlar ise,eletrikçi,tıbbi ve aromatik bitkiler yetiştiricisi, idari büro görevlisi, hasta bakım elemanı,pide ustası, yük taşıma alanlarıdır. Bu alanların haricinde çeşitli belediyeler ve kurumlar da dönem dönem kadro açmaktadır. Bunları İŞKUR’dan takip edebileceğiniz gibi kendi sitelerinden de kontrol edebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP