Altın Yeni Bir Golden Cross Hareketi Başlattı! Yeni Rekor Bekleniyor Dikkat!
  • Finans 365
  • Altın
  • Altın Yeni Bir Golden Cross Hareketi Başlattı! Yeni Rekor Bekleniyor Dikkat!

Altın Yeni Bir Golden Cross Hareketi Başlattı! Yeni Rekor Bekleniyor Dikkat!

Altın fiyatları istikrarlı şekilde yükselmeye devam ediyor. Peki altın yükselmeye devam edecek mi? Altın yükselir mi yoksa düşer mi? Yatırımcılar ise bu yükselişin devam edip etmeyeceği konusunu araştırıyorlar. Altının yeni bir golden cross hareketi başlatabileceğini belirten uzmanların son altın yorumları şu şekilde.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:11
Altın Yeni Bir Golden Cross Hareketi Başlattı! Yeni Rekor Bekleniyor Dikkat!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güvenli liman olarak piyasalarda bilinen değerli maden altın uzun süren sessizliğin ardından yeniden yükseliş kanalına girdi. Uzmanlar yeni bir golden cross hareketinin olabileceği konusunda dikkatleri çekiyorlar.

Pandemi dönemi ile birlikte büyük oynaklıkların görüldüğü ekonomi piyasalarında bu oynaklıklardan altın da nasibini aldı. Çoğu dünya ülkelerinin pandeminin ekonomik etkilerini azaltmak adına karşılığı olmayan para basması ile birlikte altına olan talep yeniden canlandı.

Dijital Para Piyasalarından ve Borsalardan Altına Geçiş Devam Ediyor

Piyasalarda yaşanan para bolluğu ile birlikte borsalarda ve dijital para piyasalarında yaşanan sert yükselişler yerini düşüşlere bıraktı. Dijital para piyasalarından ve borsalardan çıkan yatırımcılar altına yöneldi. Altına artan talep sonrası altın fiyatlarında ciddi yükselişler gözlemleniyor. Ekonomi uzmanları altında yaşanan talep artışının yeni bir rekora yol açabileceğinin altını çiziyorlar.

INFO YATIRIM ŞİRKETİ UZMANLARININ SON ALTIN YORUMU ŞÖYLE

XAU / USD

Altın fiyatları, haftaya 1.890 dolar seviyesinde başlamasının ardından, 1.882 dolara kadar geriledikten sonra yeniden 1.900 doların üzerini gördü.

Salı gününe aşağı yönlü bir ivmeyle başlayan ons altın, 1.896 dolar civarında işlem görüyor. Piyasalar Perşembe günü açıklanacak ABD enflasyon verisine odaklandı. Küresel vergi ve enflasyon endişeleriyle , ABD’de varlık alımının azaltılması ve parasal desteğin yavaşça geri çekilmesine dair tartışmalar devam ederken, açıklanacak olan enflasyon verisi bunun ne zaman başlayabileceğine dair daha fazla ipucu verecek.

Ons altında Fibonacci 1.877 dolar ile 1.924 dolar seviyelerinde bulunan %61,8 ve %50 düzeltme seviyeleri arasında yön arayışını sürdürüyor.

Dirençler: 1.908 – 1.914

Destekler: 1.890 – 1.884 XAU / USD Günlük Grafik

Altının ons fiyatında 2080 fiyat seviyesinin çok önemli olduğunu belirten uzmanlar o seviyenin kırılımı ile birlikte çok daha sert harekelerin gelebileceğini belirtiyorlar.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP