DOLAR

32,5262

-0.08%
EURO

34,8014

-0.2%
ALTIN(gr)

2.420,86

-0,37%
BİST 100

%
Hindistan’da Kripto Para Yasakları Can Sıkıyor

Hindistan’da Kripto Para Yasakları Can Sıkıyor

Hindistan'da uygulanan kripto para yasakları can sıkıcı duruma ulaştı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:12
Hindistan’da Kripto Para Yasakları Can Sıkıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hindistan Yüksek Mahkemesi ve Hindistan İktidar Partisi tarafından alınan kararlar sonucunda ülkede kripto paralar konusunda kritik bir süreç devam ediyor.

Ülkede kripto paraların yasaklanması henüz bu aşamada sadece bir ihtimal dahilinde iken ülke vatandaşlarının kripto paralara erişimini en zor hale getirmek adına her türlü adım Yüksek Mahkeme tarafından tek tek atılarak ülkede kripto paraların aşama aşama yasaklanmasına giden bir yol haritası izleniyor.

Durum bu olunca ülkede kripto para borsalarının banka hesaplarına inceleme altında olması ve gizliliğin tamamen sıfıra inmesi ile birlikte Hindistan vatandaşlarının güvenlik ve gizlililk gerekçeleri dolayısı ile ne yatırımlarını çektikleri, ne de yeni yatırım yaptıkları basına yansımış bilgiler araasında.

Can Sıkıcı!

Hindistan’da aktif olarak faaliyet gösteren kripto para borsaları yöneticilerinin açıklamalarına bakılacak olursa bu durum fazlası ile can sıkıcı ve bir an önce Anayasa Mahkemesi tarafından bu konuda karşı kararlar alınarak kripto paralar ile ilgili alınan yasakların kaldırılması talebi mevcut. Kripto para borsalarının bu durumda mevcut paralarını korumayı ise sürdürdükleri, ama kayıpların fazla olduğu açıklandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP