22 Mayıs Kapalıçarşı Altın ve Dolar Kapanış Fiyatları! Piyasanın Kapanış Rakamları
  • Finans 365
  • Altın
  • 22 Mayıs Kapalıçarşı Altın ve Dolar Kapanış Fiyatları! Piyasanın Kapanış Rakamları

22 Mayıs Kapalıçarşı Altın ve Dolar Kapanış Fiyatları! Piyasanın Kapanış Rakamları

Altın ve dolar fiyatlarında gün içinde küçük kımıldamalar devam ediyor. Her gün yeni bir yükseliş ve düşüş yakalayan kurları takip etmek zor. Peki, bugün kurlar ne durumda? Altın, dolar ve euro haftayı nasıl kapatıyor? Tüm güncel fiyatları sizin için derledik. Detaylar haberimizde.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:52
22 Mayıs Kapalıçarşı Altın ve Dolar Kapanış Fiyatları! Piyasanın Kapanış Rakamları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altın ve Dolar Bugün Nasıl Değerleniyor? 22 Mayıs Cuma Günü dolar, Euro kurları ve altın fiyatları haftayı nasıl kapatıyor?

Altın ve dolar fiyatlarında gün içinde küçük kımıldamalar devam ediyor. Her gün yeni bir yükseliş ve düşüş yakalayan kurları takip etmek zor. Peki, bugün kurlar ne durumda? Altın, dolar ve Euro haftayı nasıl kapatıyor? Tüm güncel fiyatları sizin için derledik. Detaylar haberimizde.

Son günlerde yaşanan sıcak gelişmelerin ardından gözler bugünkü verilere çevrildi. Haftanın son günü olması ve ardından gelecek olan bayram tatili yüzünde bugünkü veriler önemli. Bir düşüp bir yükselen kurlar ve altın kritik değerlerini koruyor. Yaşanan düşüşlerin ardından dolarda bugün küçük bir kımıldanma yaşandı ancak 6,80 bandında kritik değerlerini koruyor. Yükselişte olan Euro kurunda ise düşüş gözlemlendi. Son günlerde aşı ve swap haberleri ile düşüşe geçen altında ise gün içinde ufak yükselişler yaşandı. Yatırımcılar ise bu küçük oynaklıkları takip ederek alım satım yaptığında karlı çıkmak için doğru zamanı bekliyor..

Bu gelişmeler sonrası bugünün altın ve dolar fiyatları şöyle:

Gram Altın:

Alış : 379,31 Satış: 379,42

Çeyrek Altın:

Alış : 616,10 Satış: 624,00

Ons Altın:

Alış : 1.733,11 Satış: 1.733,60

Dolar:

Alış: 6,8044 Satış: 6,8099

Euro:

Alış: 7,4158 Satış:7,4197

Haftasonu ve bayram tatili risklerini almak istemeyen yartırımcılar dolar ve altına yöneldi. Dolar yeniden 6.80 üzerine attı kendisini. Uzmanlar doların uzun vadeli yükseliş trendini kırdığını yükselişlerin kar satışları ile karşılanacağını belirtiyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP