DOLAR

32,3785

0.16%
EURO

35,1844

-0.02%
ALTIN(gr)

2.325,02

0,26%
BİST 100

%
O Kıstas Ortadan Kalkıyor Her Vatandaş Rahat Rahat Kredi Alabilecek
  • Finans 365
  • Finans
  • O Kıstas Ortadan Kalkıyor Her Vatandaş Rahat Rahat Kredi Alabilecek

O Kıstas Ortadan Kalkıyor Her Vatandaş Rahat Rahat Kredi Alabilecek

Bankalar vatandaşlara kredi verirken hayli araştırma yapıyor. Vatandaşları ince eleyip sık dokuyan bankalar öyle kredi veriyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:12
O Kıstas Ortadan Kalkıyor Her Vatandaş Rahat Rahat Kredi Alabilecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bankaların titiz çalışması vatandaşların memnun ve mutlu etse de yer yer çeşitli sıkıntılara da sebebiyet verebiliyor. Özellikle pandemi dönemiyle beraber vatandaşlar nakit ihtiyacına inanılmaz düşmüş durumda. Eşten doğan borç istenemeyen vatandaşların tek uğrak mekanı bankalar oluyor. Buna ek olarak vatandaşların başka kimseden borç alacak hali kalmadı çünkü herkes birbirinin aynısı durumunda. Yapılan açıklamaya göre TEB ve İş Bankası bu bağlamda yeni bir çalışma başlattı. Başlatılan bu çalıma sayesinde herkes kredi alırken milyonlarca vatandaşın kredi ihtiyacı karşılanmış olacak. Pandeminin başından haberi vatandaşların lehine işlem yapan bankalar bu seferde vatandaşları yanıltmadı ve herkesin yaralanacağı bir kampanya çıkardı.

Kefilsiz Kredi Alabilirsiniz

Buna göre bu iki banka kişilerin kredi notlarına bakmadan ve kara listede varlığını kontrol etmeden kredi verebilecek. Vatandaşların düzenli gelirinin olması bu şartı sağlamak için yeterli olacak. Bu durum kefil bulamayacak vatandaşlar için geçerli. Eğer kefil bulabiliyorsanız 2 tane kefille beraber siz de kredi alabilirsiniz. Toplamda 15 bin TL kredi verecek olan bakalar %1.12 oranında da faizi uygulayacak. Uygulanacak olan bu faiz ödeme planına göre şekil alacak. Vade seçeneği 36 ay ile sınırlandırılmış. Ancak vatandaşlar daha erken bir şekilde borçlarını kapatmak isterse o zaman faiz oranı da ona göre değişecek. Başvurular 3 farklı yolla yapılabilecek ve bu seçeneklerde kısıtlama bulunmuyor. ALO Kredi Destek Hattı, şubeler ve online seçenekleriyle başvuru yapabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP