DOLAR

32,3403

0.24%
EURO

35,1088

-0.14%
ALTIN(gr)

2.306,50

1,29%
BİST 100

%
İcra Dairesi, İcradan Satılık Doktor İlanı Verdi! (Türkiye’de)
  • Finans 365
  • Finans
  • İcra Dairesi, İcradan Satılık Doktor İlanı Verdi! (Türkiye’de)

İcra Dairesi, İcradan Satılık Doktor İlanı Verdi! (Türkiye’de)

Konkordato ve iflas derken Türkiye'deki ekonomik kriz her sektörü vurmaya başladı. Türkiye'de özel hastanelerden bir tanesi iflas etti, hastaneye ait malların hepsi haciz edildi ve satışa geçildi. Ancak hastane hekim kadrosu da icradan satışa çıkarıldı. İşte detaylar.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:57
İcra Dairesi, İcradan Satılık Doktor İlanı Verdi! (Türkiye’de)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son yıllarda artan ekonomik kriz hemen sektörü etkilemeye başladı. Bugüne kadar binlerce şirket ya konkordato ilan etti yada iflas etti. Durumu arada kalanlar ise icra dairelerinde dosya olmaya başladı. Bunun en büyük örneği en son yayınlanan ilan oldu.

Yaşanan ekonomik krizin boyutunu bir kez daha ortaya koydu.

Türkiye’de icra dairesi müdürlüğü borçlarından dolayı özel bir hastaneyi haciz işlemleri uyguladı. Hastane envanterinde bulunan Tıbbi cihazlar, malzemeler ve medikal ürünlerin tamamını satışa çıkarırken bunların yanında hastanenin doktor kadrosunu da icradan satışa çıkardı.

Cizre İcra dairesi tarafından satışa çıkarılan “hekim kadrosu” ilanında başlık olarak “cins ve miktar değerleri verilmiş mallar” ibaresinin altında “Özel Botan Hospital Hastanesi’nin ruhsatname ve bu ruhsata bağlı Özel Hastane Faaliyet İzin Belgesi bağlı ve yukarıda branşları ve detayları belirtilen 22 adet Tabip Kadrosu” ilanına yer verildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP