Yapı Kredi’den Sözleşmeli Tarım Kredisi

Yapı Kredi’den Sözleşmeli Tarım Kredisi

Perakende bankacılığının Türkiye’deki öncüsü konumundaki Yapı Kredi, kurulduğu ve aktif olarak bankacılık faaliyetlerine başladığı ilk günden beri bütün müşterilerinin çok çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için sayısız kampanya ve kredi çeşidi üretmiştir.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:13
Yapı Kredi’den Sözleşmeli Tarım Kredisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konut kredileri, sıfır veya ikinci el taşıt kredileri, işletme kredileri, acil ihtiyaç kredileri ve daha bir çok kredi türü ile müşterilerinin her anında onların yanında olan Yapı Kredi, müşterilerini, ev sahibi, motorlu taşıt sahibi, işletme sahibi ve acil ihtiyaç gibi daha pek çok zor durumlarında çözüm sahibi yapıyor. Yapı Kredi, perakende bankacılığın Türkiye’deki öncüsü olma ve Türkiye’nin en büyük dördüncü bankası olma sıfatıyla, bütün müşterilerini her açıdan memnun etmeyi amaçlıyor bu çerçevede müşteri memnuniyetini en önemli ilkelerinden bir tanesi olarak ortaya koyuyor. Yapı Kredi, verdiği çok çeşitli alanlardaki ve tarzlardaki bütün kredilerde genel itibari ile müşterilerine düşük ve uygun faiz oranlarının yanı sıra çok geniş vade seçenekleri de sunuyor.

Sözleşmeli Tarım Kredisi

Yapı Kredi’nin sunduğu çok çeşitli kredi hizmetlerinden bir tanesi olan Sözleşmeli Tarım Kredisi, toptancı, sanayi ve çiftçi arasında bir köprü görevi görüyor ve bütün tarafların tarım üretimi sürecinden memnun kalmasını sağlıyor. Tarım sektörüne yaptığı katkı ile aslında bütün bir ülkeye de katkı sunan Yapı Kredi Bankası, Sözleşmeli Tarım Kredisi ile mahsullerin kaliteli bir şekilde, istenen zamanda ve istenen miktarda üretilmesine katkı sağlıyor. Yapı Kredi Sözleşmeli Tarım Kredisi aracılığı ile Yapı Kredi, tarım mahsulleri yetiştiren işletmeler ve çiftçiler için gerekli olan sektör malzemelerini sağlamakta, ilaçlama, gübreleme, hasat ve ekim – dikim gibi tarımsal süreçlerde tarım ile uğraşan vatandaşların duyduğu maddi destek ihtiyacını karşılayarak yanlarında olmaktadır.

Yapı Kredi Bankası’nın Sunduğu Sözleşmeli Tarım Kredisinin Detayları

Yapı Kredi Sözleşmeli Tarım Kredisi’ne yapılacak olan başvuru işlemi, Yapı Kredi şubelerinden, Yapı Kredi’nin mobil bankacılık şubelerinden yada Yapı Kredi’nin internet sitesinden yapılabilmektedir. Yapı Kredi’nin müşterilerine sunduğu Sözleşmeli Tarım Kredisi, son derece düşük faiz oranlarında ve 12 aya varan vadeler ile gerçekleşebilmektedir. Bununla beraber, Sözleşmeli Tarım Kredisi’nin geri ödemesi, tek seferde de yapılabilmektedir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP