DOLAR

32,3682

0.15%
EURO

34,9783

-0.3%
ALTIN(gr)

2.324,30

0,22%
BİST 100

%
Amazon ve Apple Arasında 1 Trilyon Dolar Savaşı

Amazon ve Apple Arasında 1 Trilyon Dolar Savaşı

Amazon ve Apple arasında ilk hangi şirketin 1 trilyon dolar değeri aşacak olduğu konuşuluyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:58
Amazon ve Apple Arasında 1 Trilyon Dolar Savaşı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Washington yönetimi son günlerde 2 dev şirketi yakından izliyor ve takip ediyor. Apple, ABD’nin en fazla ilgi gören ve değer gören şirketi iken dünyadada en fazla değer gören ve ilgi gören şirketler sıralamasında birinci sırada bulunuyor.

Sürekli olarak kullanıcılarına yeni tasarımlı teknoloji ürünleri sunan Apple’a oranla bir taraftada dünyanın en büyük e-ticaret devi olan Amazon bulunuyor.

900 milyar dolar değerini fazlası ile aşan bu 2 şirketin ilk hangisinin 1 trilyon dolarlık değere ulaşacak olduğu konusu ise merakla bekleniyor.

Apple Ulaşacak İddiası

Apple’ın Amazon’dan hemen önce 1 trilyon dolarlık değere ulaşması beklenti dahilinde iken Amazon’un tam net piyasa değerinin Apple’dan daha önce 1 trilyon dolar olma şansıda bulunmakta.

Apple, Amazon’a oranla daha önceden 1 trilyon dolara ulaşması beklenen tek şirket iken bir anda atak yapan ve rekor seviyede kar elde eden Amazon, Apple’a daha fazla yaklaştı.

Bunun sonucunda ortaya çıkan tabloda sonunda kazanan her zaman ABD ve ABD halkı olurken, 2 şirketinde ABD için değeri ve önemi fazlası ile yükseliş gösterdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP