DOLAR

32,3701

0.15%
EURO

34,9582

-0.33%
ALTIN(gr)

2.324,10

0,21%
BİST 100

%
İŞKUR İlanı Yayınladı Alımlar Sınırlı Yoğun Talep Var
  • Finans 365
  • Gündem
  • İŞKUR İlanı Yayınladı Alımlar Sınırlı Yoğun Talep Var

İŞKUR İlanı Yayınladı Alımlar Sınırlı Yoğun Talep Var

İŞKUR her gün yeni iş fırsatları ile vatandaşı iş sahibi yapmaya kararlı. Koronanın etkilerinin sürmesiyle beraber iş konusunda zorluk yaşayan vatandaşlara farklı alternatifler sunuluyor. Paketleme işlerinde oluşan yoğun talebin farkında olan İŞKUR bu alanda yeni ilanlar eklemeye hazırlanıyor. Sınırlı sayıda vatandaşın başvuracağı bu alımlarda vatandaşın elini çabuk tutması gerekiyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:13
İŞKUR İlanı Yayınladı Alımlar Sınırlı Yoğun Talep Var
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çok çeşitli paketleme işlerinin olmasıyla beraber işsiz vatandaşın da yüzü gülüyor. Ortalama bir çalışma süresiyle ciddi paralar kazanmak mümkün. Özellikle nikah şekeri paketlemesi sezon sezon artış gösteriyor. İŞKUR üzerinde bu sezonların takibi çok önemlidir. Yumurta paketleme işi için açılacak olan ilanda birçok ilin olacağı söyleniyor. Böylelikle vatandaş kendi oturduğu ilde iş sahibi olabilecek. Kontenjanların sınırlı tutulacağı bilgisi de verildi. Başvurular İŞKUR’dan olabileceği gibi İŞKUR’un sitesinde de gerçekleştirilebilir.

İŞKUR Kaydını Her Şekilde Gerçekleştirebilirsiniz

Paketleme işi için İŞKUR belli şartlar koymaya karar verdi. Şartları önceden yayınlayan İŞKUR bu sayede sitede olacak yoğunluğun önüne geçmeyi hedefliyor. Her firma kendi şartlarını oluşturmak da özgür ancak İŞKUR genel şartlara uymayan vatandaşların başvurularını değerlendirmemeye kararlı. İŞKUR’a kayıtlı olmadığınız taktirde alımlara başvurmanız mümkün değil. İŞKUR’a ister form doldurarak kayıt olabilir ister internet sitesini kullanabilirsiniz. Her iki kayıt şekli için doğru bilgileri vermeniz gereklidir. Önceden kayıtlı olup da site üzerinden kaydın aktif olduğunadair işlemler yapmadıysanız kaydınız askıya alınmış olabilir. Bu durumda da yine site üzerinden hesabınızı aktifleştirerek normal kullanabilirsiniz. Yumurta paketleme işini yapmak için 18 yaş ve üzeri olmanız da gerekiyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP