5 Yıl Sürecek Destekler İçin İnanılmaz Açıklama Başvurular Bitti Mi?

5 Yıl Sürecek Destekler İçin İnanılmaz Açıklama Başvurular Bitti Mi?

Kırsal alanlarda işini kuran vatandaşlar için devlet destek vermeye devam ediyor. Yapılan açıklamaya göre çok önemli bir projenin daha çalışması bitmiş durumda. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:58
5 Yıl Sürecek Destekler İçin İnanılmaz Açıklama Başvurular Bitti Mi?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Devlet özellikle tarım alanındaçok ciddi yeniliklere gidiyor. Hayvancılık için yapılan çalışmalarda da sona gelen devlet bölgelerin tarım arazilerine göre işlemlerdebulunmuştu. Yapılan açıklamada hangi alanda nasıl bir otlanma şekli hakim ise o bölgeye özel çalışmalaryürütülecek hayvancılık alanında. Ancak tarım için Türkiye’nin her yerini müsait göre devlet bu bağlamda çalışmalarını devam ettiriyor. Geniş kapsamlı saha çalışmalarınınardından devlet büyük bir depo projesini hayata geçirmeye karar verdi. Verilen karara göre bu işi yapacakolan girişimcilere 5 yıl süreyle devlet desteği verilecek. Aralıksızverilecek destek için geri sayım nihayet bitti. Yakın tarihte başvuruların açılması bekleniyor.

Üretim Hız Kesmeden Devam Edecek

Açıklamalara göre 4 mevsim aynı ütüne ulaşmak mümkün olacak. Kış aylarında ayaz mahsullerin toplayacak olan vatandaş belli bir ödeme yaparak bu depoları kullanabilecek. Devle ise bu depolardan istediği ürünü belli bir ücret ödeyerekvatandaştan satın alacak. Bu sayede 365 gün boyunca üretim ve hizmet devam edecek. Her bir mahsulün ton/ücret oranı da belirlendi. Bundan dolayı olası bir karmaşanın çıkması mümkün değil. Devlet girişimcileri aynı alana yönlendirmekten inanılmaz şekildeimtinaettiği için farklı alanlardaçalışan ve kırsal alanda iş kuran tüm vatandaşlara daha çok kolaylık sağlıyor. Destekten yaralanmak için vatandaşların 18 yaşındanbüyük olması ve depo yerini ayarlamış olması gerekiyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP