DOLAR

32,5713

0.15%
EURO

34,8820

0.59%
ALTIN(gr)

2.437,44

0,21%
BİST 100

%
Denizbank’tan Son Dakika Haberi! Borç Kapatma Desteği Sunuldu

Denizbank’tan Son Dakika Haberi! Borç Kapatma Desteği Sunuldu

Denizbank korona virüs sebebi ile ekonomik durumları kötü olan vatandaşlara destek sunulacaktır. Denizbank borç transferi kredisi vatandaşlara sunulmaya başlandı. Denizbank önceden de böyle bir destek paketi sunulmuştu. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:13
Denizbank’tan Son Dakika Haberi! Borç Kapatma Desteği Sunuldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şimdi de onların yenisine ek olarak borç kapatma desteği sunuldu. Bu destek paketinde ihtiyaç, konut ve taşıt kredisi yada kredi kartına borcu olanlara faizli olarak borç kapatma desteği müjdesi verdi. Buna benzer kredi fırsatları da önümüzde ki aylarda vatandaşlara sunulacaktır. Şimdilik ihtiyaç, konut ve taşıt kredisi yada kredi kartı borcu için kredi sunulmaktadır. Bu kredi fırsatından yararlanmak isteyen vatandaşlarda şartları taşıyorsa eğer krediden yararlanma fırsatları olabilir.

Denizbank Kredisinin Faiz Oranları Nelerdir?

12 ay vade ile sunulan emekli borç transferi ihtiyaç kredisini kullanmak isteyen vatandaşlara 12 ay vadeli sunulan emekli borç transferi faiz oranı yüzde 1,09 olarak bilinir. Diğer bir faiz oranı da 24 ay vadeli emekli borç transferi ise ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 1,31 olarak bilinir. 36 ay vadeli sunulan emekli borç transferi ihtiyaç kredisi faiz oranı ise 1,36 olarak belirlendi. Denizbank’tan borç kapatma desteği faiz oranları bu şekildedir. Birde bu desteğe başvurular nasıl olur bir bakalım. İlk olarak başvuru formu doldurulur. Kimlik belgesinin aslı ve fotokopisi gereklidir. Emekli kimlik kartı ve son aya ait adresi gösteren kayıtlı bir fatura ya da yerleşim yeri belgesi gerekir. Bu belgelerinizi toplayarak Denizbank şubesine gitmeniz gerekmektedir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP