DOLAR

32,3727

0.16%
EURO

34,9643

-0.32%
ALTIN(gr)

%
BİST 100

%
Online Başvuruda Yeni Dönem İşlemleri Gerçekleştiren Herkese 960 TL Ödenecek
  • Finans 365
  • Finans
  • Online Başvuruda Yeni Dönem İşlemleri Gerçekleştiren Herkese 960 TL Ödenecek

Online Başvuruda Yeni Dönem İşlemleri Gerçekleştiren Herkese 960 TL Ödenecek

Devlet, destek ödemelerinde çığır açtı. Online olarak 5 dakikada başvuru yapan herkese 960 TL ödeme sağlanacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:14
Online Başvuruda Yeni Dönem İşlemleri Gerçekleştiren Herkese 960 TL Ödenecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapılacak olan ödeme devlet tarafından geri istenmeyecek. Bundan dolayı her vatandaş gönül rahatlığıyla başvuruda bulunabilir. Devletin belirlediği şartlara uygun olan her vatandaşın başvuruda bulunması isteniyor. Ekstrem bir durum olmadığı müddetçe başvuruda bulunan her vatandaş ödeme alabilecek. Ödemelerin hepsi belli bir amaca hizmet ediyor. Buna göre hangi ödeme türünden yararlanmak istemiyorsanız ona uygun bir başvuru formu doldurmanız gerekecek. Özellikle yaşlılara ve kadınlara fazla miktarda ödenek ayrılması bu iki kesimi çok sevindirdi. Pandemi döneminde en zor iş bulan kesimlerden olan kadınlar ve yaşlılar için bu ödeme altın değerinde. Ödemeden yararlanmak için belli şartların yerine getirilmesi gerekiyor. Bu şartlar da ilgililer tarafından açıklandı.

Maaş Alan Vatandaşlar Başvuruda Bulunamaz

Ödeme başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gerekiyor. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı için başvuruda bulunan vatandaşlar işlemleri sonuçlandıktan sonra ödeme alabilecek. Buna ek olarak mavi kartlılar da başvuruda bulunabilir. Ayrıca kişilerin sigortalı ya da sigortasız hiçbir işte çalışmaması ve düzenli bir gelirinin olmaması gerekiyor. Devletin belirlediği güncel yoksulluk sınırının altında olan aileler başvuruda bulunabilir. Devlet tarafından verilen emekli, dul, yetim aylıklarından yararlanılmaması da istenen özelliklerden bir tanesi. Düzenli gelir kapsamına giren bu ödemeler başvuruları geçersiz kılıyor. Bunlara ek olarak başvuruda bulunan kişilerin üzerinde taşınır taşınmaz hiçbir mülkiyetin bulunmaması da gerekli. Tüm bu şartları sağlayan vatandaşların başvuruları 1 hafta içinde değerlendirilerek sonuca bağlanması bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP