DOLAR

32,3520

0.31%
EURO

35,1249

-0.03%
ALTIN(gr)

2.302,75

1,12%
BİST 100

%
Eğitim Kredisi Halkbank’tan!

Eğitim Kredisi Halkbank’tan!

Talep eden müşterilerine bankanın diğer kredi kampanyalarında da olduğu gibi Halkbank eğitim kredisi kampanyasında da masraflı düşük faiz oranlı ya da tahsis ücreti (masraf) talep etmeden biraz daha yüksek faiz oranlı kredi imkanı sunulmaktadır.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:14
Eğitim Kredisi Halkbank’tan!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Faizleri daha az olan eğitim kredisinde Halkbank müşterilerine yüzde 1.29 faiz oranı uygularken, tahsis ücreti (masraf) talep edilmeyen eğitim kredisinde banka yüzde 1.34 faiz oranı uyguluyor. Yüzde 1.34 faiz oranı ödeyerek eğitim kredisine başvuran müşteriler bankaya masraf ödemez fakat toplamda geri ödenecek tutarda büyük bir değişiklik olmaz.

Eğitim Kredisinin Miktarı ve Ödemede Koşullar Nelerdir?

Halkbank eğitim kredisi en fazla 48 ay vade seçeneğine kadar çıkılabilmekte ve en fazla 50 Bin TL kredi kullanılabilmektedir.

10 Bin TL eğitim kredisini 48 ay vade seçeneğini tercih ederek masraf ödemeden yüzde 1.34 faiz oranıyla kullanırsanız 14.450 Bin TL ‘ye yakın bir toplam geri ödeme tablosu karşınıza çıkar. Ama yüzde 1.29 faiz oranı uygulatarak 48 ay vade seçneğini tercih ederek tahsis ücreti yani masraf ödeyerek de kredi kullanabilirsiniz. Bu tabloda karşınıza 14.300 TL gibi bir geri ödeme zorunluluğu çıkmaktadır.

Bu Eğitim Kredisi Ödeme Koşullarının Özellikleri

Üst limit 50 Bin TL olan bu eğitim kredisini müşteriler serbest ödeme seçeneğiyle ya da artmakta veya azalmakta olan taksit seçenekleri ile veyahut da ilk taksit 2 ay ertelemeyle de ödeyebilmektedir. Bu seçenekler arasından müşteriler kendi ödeme koşullarına en uygununu seçerek bu kampanyadan daha rahat şekilde yararlanabilmekteler.

Bu Eğitim Kredisinden Kimler Faydalanabilir?

Bu eğitim kredisi fırsatından lisenin son sınıfına kadar eğitim öğretim vermekte olan normal okullarda ya da özel okullarda, Bakanlıktan izini olan kurslarda, spor okullarında ,yaz okullarında eğitim görecek olan öğrenciler veya veliler ve üniversite eğitimini gören 2 yıllık ya da 4 yıllık öğrencileri, yüksek lisansda ya da doktorada okuyanlar faydalanabilmektedir.

Eğitim kredisinden faydalanmak isteyenler eğitim tutarını gösteren belgeyle bankaya başvurmaları halinde eğitim kredisinden yararlanmaktadırlar. Halkbank eğitim kredisi için başvurular banka şubelerinden alınmaktadır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP