DOLAR

32,4392

0.16%
EURO

35,4595

0.26%
ALTIN(gr)

2.322,81

0,18%
BİST 100

%
Vatandaşın Yüzünü Güldürecek Haber! PTT Şartsız 80 Bin TL’lik İhtiyaç Kredisi Veriyor
  • Finans 365
  • Gündem
  • Vatandaşın Yüzünü Güldürecek Haber! PTT Şartsız 80 Bin TL’lik İhtiyaç Kredisi Veriyor

Vatandaşın Yüzünü Güldürecek Haber! PTT Şartsız 80 Bin TL’lik İhtiyaç Kredisi Veriyor

Yeni tip koronavirüs salgını sürecinde vatandaşın alım gücü olumsuz yönde etkilendi, bu süreçte kredi kampanyalarını araştıran vatandaşların yüzünü güldürecek haber PTT’den geldi. Kimler bu krediden yararlanabilecek? Başvurular nasıl yapılacak? Merak edilen tüm soruların cevabı haberimizde…

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:14
Vatandaşın Yüzünü Güldürecek Haber! PTT Şartsız 80 Bin TL’lik İhtiyaç Kredisi Veriyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşın ekonomisini dünya üzerindeki salgın krizi olumsuz yönde etkiledi, ekonomik yarasına merhemi kredilerde arayan vatandaşın yüzünü güldürecek haber PTT’den geldi. PTT İhtiyaç Kredisi adı altında başlatılan bu destek kampanyası için maaşınızı PTT’den çekiyor olmanız halinde yani PTT müşterilerinin sms ile başvuru yapması yeterli, yalnızca SMS’le 80.000 liraya kadar kredi başvurusu yapma fırsatı sunuluyor. Üstelik bu fırsattan tüm vatandaşlar yararlanabilecek, hiçbir şart ve koşul olmaksızın bu krediyi PTT Aktif Bank aracılığı ile çekebilmek mümkün.

Sms ile Başvurmak Yeterli

Yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını ekonomimizi olumsuz yönde etkiledi bu durum vatandaşın belini büktü, hal böyle olunca bankalar vatandaşa destek olacak ihtiyaç kredisi imkanları sundu fakat sunulan şartlar sağlanmazsa ihtiyaç kredisini çekmek mümkün olmuyordu. Tüm dar gelirli ailelere ve maddi ihtiyaç sahibi olan vatandaşlar için büyük bir fırsat sağlandı, hiçbir şart ve koşul engeli konmadan 80 bin liraya kadar kredi imkanı sunan PTT vatandaşın yüzünü güldürdü, PTT’den maaş çeken tüm vatandaşların bu haktan faydalanabilme hakkı var, üstelik hiçbir şans engeline takılmadan. Vatandaşlar nasıl başvuru yapacaklarını merak etmekteler; şubeye giderek başvuruda bulunabilme hakkınızın yanına 3050’ye EMEKLI yazıp TC Kimlik numaralarını yazarak başvuru yapmak mümkün, ayrıca PTT’yi arayarak başvuru yapabilirsiniz. Krediniz onay aldıktan sonra hemen çekebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP